Inga recensioner än

Spanska, fortsättning

SV Kronoberg, i Växjö
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
700 SEK
Nästa kurstillfälle
13 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
700 SEK
Nästa kurstillfälle
13 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vill du fortsätta att utveckla dig i det spanska språket? Spanska är världens näst vanligaste språk och är därför väldigt användbart.

Kursinnehåll
I cirkeln pratar vi spanska från första början. Du får lyssna till och läsa dialoger och texter, förståelseövningar, parövningar med rollspel och grammatiska förklaringar. Cirkeln anpassas efter deltagarna, deras behov, intressen och allmänna bakgrund för att den ska upplevas meningsfull. Med utgångspunkt från studie- och övningsbok kommer cirkeln att arbeta med glosor och grammatik samt mer avancerad konversationsteknik.

Förkunskaper
Cirkeln är på nivå fortsättning och förutsätter att du har kunskaper motsvarande grundcirkeln.

Material
Du köper själv studieboken, !Hola Spanska för resan, pris cirka 350 kr, och övningsboken, pris cirka 165 kr. Cirkelledaren kompletterar med olika övningar.

Kursledare
Silvia Ruiz, Växjö. Silvia, som är född och uppvuxen i Argentina, är cirkelledare i spanska för nybörjare och fortsättning.

Utvecklingsmöjligheter
Om du är nyfiken på vårt utbud av andra cirklar och kurser i andra ämnen kan du besöka vår hemsida. Där kan du söka på ämnesrubrik och/eller ort/kommun.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-20:00
Ledare: Silvia Ruiz
Lokal: Blockvägen 8
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

13 september, 2023

  • Kurs
  • Växjö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska, fortsättning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Kronoberg
Blockvägen 8
352 45 Växjö

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Highlights