Visa kurser.se som: Mobil

Nederländska A1-A2

SV Kronoberg
Kursinformation
Distans
20 timmar på 10 tillfällen
2021-11-15 18:30
645 SEK

Kursbeskrivning

Nederländerna bjuder på god mat, spännande historia, sköna landskap och storstadskultur. Att kunna göra sig förstådd på restaurangen eller fråga efter vägen förhöjer upplevelsen. Det finns många anledningar att resa hit. Roligt att till exempel hyra en cykel och cykla runt i Amsterdam! Då känns det känns tryggt med vetskapen att man kan hantera vardagliga situationer.

Kursinnehåll
Vi kommer jobba mycket med praktiska dialogövningar, men varje vecka innehåller även ett grammatikpass. Ledaren kommer att ge frivilliga läxor.

Förkunskaper
Det finns gratistest du kan göra på nätet för att se vilken språknivå du har. Detta är en kurs på A1-A2 nivå.

Material
Bok: Du behöver inte köpa någon bok till den här kursen. Ledaren har tillräckligt mycket med material som vi kan använda på olika kreativa sätt. Nederländska böcker och olika hemsidor med mera.

Kursledare
Miranda Tijs är född och uppvuxen i Nederländerna, och bor sen några år tillbaka på landet utanför Älmhult. Miranda har ett stort intresse för språk och ser fram emot att dela med sig av sina kunskaper. Till vardags jobbar Miranda på Ikea Museum och studerar svenska vid Lunds Universitet.

Utvecklingsmöjligheter
Om intresse finns vill vi gärna erbjuda ”Nederländska B1-B2” kommande termin.

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura via epost före kursstart. Den här kursen sker helt online, så det går bra att vara med hemifrån soffan var i landet du än bor. Vi träffas varje vecka, med uppehåll över jul och nyår.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar.

Veckodag: Måndag
Tid: 18:30-20:00
Ledare: Miranda Tijs
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Nederländska A1-A2.

SV Kronoberg

Välkommen till SV - Kronoberg på kurser och utbildning för alla!

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Kontaktuppgifter till SV Kronoberg

SV Kronoberg

Smedjegatan 3 B
352 46 Växjö

Recensioner
Bli den första att recensera Nederländska A1-A2!
Intresseanmälan

För att få mer information om Nederländska A1-A2, fyll i följande uppgifter: