Motorsågskörkort AB

SV Kronoberg, i Virestad
Längd
32 timmar på 8 tillfällen
Pris
5 550 SEK
Nästa kurstillfälle
4 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
32 timmar på 8 tillfällen
Pris
5 550 SEK
Nästa kurstillfälle
4 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursen ger dig de teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter som krävs för att klara ett säkert och effektivt arbete med Motorsåg.

Kursinnehåll
Ökad kunskap leder till minskad olycksrisk. Vi träffas mycket ute i skogen och i verkstaden. Det är då man lär sig bäst. Planering av träffarna och upplägget sker vid första sammankomsten.

Material
Vi använder kurslitteratur som heter "Motorsågskörkort", som är framtaget av Skogsstyrelsen, Säker skog samt Studieförbundet Vuxenskolan.

Kursledare
Lars-Göran Svensson med många års erfarenhet av skogsbruk, samt av att leda kurser i Motorsågskörkort och Röjsågskörkort.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill gå vidare finns även kurs ”Röjsågskörkort”

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse/faktura via epost före kursstart. I priset ingår en uppkörning. På första träffen bokar vi gemensamt in de följande träffarna. Det blir alltså inte enbart torsdagskvällar, utan vi försöker hitta andra tider som funkar bra att vara utomhus.

Kursen följer Säker Skogs koncept och våra ledare är godkända enligt riktlinjer från Säker Skog. Läs mer om det här: Säker skog

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Veckodag: Torsdag
Tid: 18:00-21:30
Ledare: Lars-Göran Svensson
Lokal: Södregården 1
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

4 april, 2024

  • Kurs
  • Virestad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Motorsågskörkort AB och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Kronoberg
Blockvägen 8
352 45 Växjö

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Highlights