Jazz Funk Öppen nivå, 15+

SV Kronoberg
Kursinformation
Växjö
15 timmar på 15 tillfällen
1 500 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Kaxigt, lekfullt och explosivt - utveckla din tidigare danserfarenhet!

INNEHÅLL
Jazz Funk är tillbaka!
Denna stil passar för dig som har tidigare erfarenhet och goda tekniska grunder i streetdance och/eller jazz.
Stilen förknippas med den dans vi ofta ser i musikvideor, på konserter och i trendiga dansvideor på sociala medier. Det kommer bjudas på en fartfylld klass där vi dansar till den senaste pop- och R&B-musiken, samt några välkända favorithits från förr.
På klassen utmanar vi oss själva genom att utforska en koreografis olika möjligheter – leka med steg, rörelser, dynamik, musik, känsla och uttryck för att sätta vår personliga prägel till varje koreografi.
Vi använder oss av den teknik vi har för att kunna bryta ner koreografier på detaljnivå och hitta den perfekta timingen i samband med musikens text, puls och rytm.

ÅLDER
15 år och uppåt

FÖRKUNSKAPER
Tidigare danserfarenhet motsvarande minst 4-5 år i HipHop/Streetdance och/eller jazz krävs i denna kurs. Detta är en helt ny kurs för höstterminen och du kommer kunna testa denna stil på vårt öppet hus lör 28/1 på Kulturnatten. Mer info och anmälan kommer finnas på www.sv.se/preparandum

LEDARE
Julia är en glad och mycket duktig dansare som dansat hos oss sedan 2010 då hon började med jazzdans. Sedan dess har hon nog testat de flesta av våra dansstilar och har varit med i tre av våra uppvisningsgrupper; KPC, Cheer Prep och Expressions! Man har även kunnat se Julia på olika scener, bl.a. som dansare i Växjörevyn som även visades på SVT 2017 och även som bakgrundsdansare till Hanna Göthberg vid hennes singelrelease i Växjö och uppträdande i Stockholm. Under somrarna 2017-2018 kunde man se henne tillsammans med andra av våra dansledare/gamla elever när de dansade bakom olika kända artister i Allsång i Linnéparken. Under hösten 2017 kunde man även se henne i musikalen "Jesus Christ Superstar" och under 2018 i musikalen "Victor/Victoria", båda med LinneaTeatern.
Julia blev intresserad av att även börja undervisa i dans och började med att gå några av våra dansledarutbildningar och var vikarie.
Nu är vi jätteglada att hälsa Julia varmt välkommen till en danstjänst på 60% hos oss från vårterminen 2023!

PRISINFO
1 500kr per termin
- Man kan delbetala upp till tre gånger utan extra kostnad. Detta måste man själv ange i meddelanderutan vid anmälan.
- Faktura/kallelse skickas ut inför kursstart när vi vet om kursen är startklar, välj alltid faktura och inte direktbetalning.

Vill du gå många kurser hos oss rekommenderar vi dig att skaffa Paketpris eller Terminskort.
Paketpris = dansa upp till 5 kurser för 4 250kr.
Terminskort = dansa hur många kurser du vill för 4 750 kr.
Anmäl dig till arrangemanget för Paketpris eller Terminskort och skriv i meddelanderutan vilka enskilda kurser du vill gå.
Mer info om våra rabatter och det förmånliga terminskortet finns på våra sociala medier och kommer finnas på vår hemsida dansivaxjo.se framöver.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER
För dig som vill utveckla din jazzteknik eller hiphopteknik ytterligare, då det inte tränas så mycket i denna kurs, kan vi rekommendera någon av våra kurser i jazzdans eller hiphop/streetdance.

BRA ATT VETA
- Mjuk klädsel och barfota eller teknikskor/innegymnastikskor rekommenderas. Uppsatt hår. Dusch och omklädningsrum finns.
- Som danselev hos oss får du rabatt hos dansbutiken.com, rabattkoden mejlas ut i samband med kursstart.
- Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället för att inte bli betalningsskyldig.
- Ange mobilnummer och mejl vid anmälan så vi snabbt kan nå dig med viktig information.
- Med reservation för att startdatum kan komma att ändras eller att kursen ej kan starta om för få deltagare är anmälda. INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE!
- OBS! Ingen automatisk återanmälan till höstterminen!

TA DIG TILL VÅRA LOKALER
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss - Stortorget.
Närmaste bilparkering - Stortorget eller Norrtull. (Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler).

ANPASSNINGAR UNDER PANDEMIN
Vi ber dig följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning. Man har rätt att ta igen missade tillfällen så hoppa över dansen om du känner minsta symptom. Tillsammans gör vi att dansstudion känns som en så trygg plats som möjligt.
Veckodag: Tisdag
Tid: 18:50-19:50
Lokal: Linnégatan 17
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Jazz Funk Öppen nivå, 15+ och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Kronoberg

Välkommen till SV - Kronoberg på kurser och utbildning för alla!

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Kontaktuppgifter till SV Kronoberg

SV Kronoberg

Blockvägen 8
352 45 Växjö


Recensioner
Bli den första att recensera Jazz Funk Öppen nivå, 15+!
Intresseanmälan

För att få mer information om Jazz Funk Öppen nivå, 15+, fyll i följande uppgifter: