Jämställd folkbildning

SV Kronoberg
Kursinformation
Älmhult
2 timmar på 1 tillfälle
2023-10-11 16:00
0 SEK Momsfri

Kursbeskrivning

Utvecklas vidare om cirkelledare!
Denna utbildning är öppen för dig är cirkelledare hos Studieförbundet Vuxenskolan.

Upplägg
Del 1: du kommer att få en webbaserad utbildning som du ska gå igenom hemma i lugn och ro innan vi träffas. Det är individuellt hur lång tid det tar, men räkna med ett par timmar.
Del 2: Vi träffas fysiskt en kväll och samtalar kring temat Normkritik och Jämställdhet i studiecirkeln. Det blir även en rolig övning där vi får teaterspela lite och leka studiecirkel (bara kul, och inget läskigt!). Dessutom bjuds det på kaffe/te och macka.

Medverkande
Jenny Herz, har jobbat inom Studieförbundet Vuxenskolan sedan 2004. Är utbildad cirkelledarutbildare och processledare. Brinner för jämställdhet, folkbildning och demokrati.

Förkunskaper
Du ska ha genomgått SVs grundläggande cirkelledarutbildning. Om du inte har gjort det än så kan du anmäla dig här: Inspiration för Cirkelledare

Bra att veta
Vi skickar dig en kallelse före kursstart via epost. Även den webbaserade utbildningsdelen kommer till din mailadress. Inga krångliga inloggningar behövs. Anmäl dig gärna minst en vecka innan, ange eventuella allergier.

Veckodag: Onsdag
Tid: 16:00-18:30
Ledare: Jenny Veljebo Herz
Lokal: Eriksgatan 1
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Jämställd folkbildning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Kronoberg

Välkommen till SV - Kronoberg på kurser och utbildning för alla!

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...


Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Kontaktuppgifter till SV Kronoberg

SV Kronoberg

Blockvägen 8
352 45 Växjö


Recensioner
Bli den första att recensera Jämställd folkbildning!
Intresseanmälan

För att få mer information om Jämställd folkbildning, fyll i följande uppgifter: