HipHop/Streetdance Fortsättning 1, 6-8 år

SV Kronoberg, i Växjö
Längd
15 timmar på 15 tillfällen
Pris
1 500 SEK
Längd
15 timmar på 15 tillfällen
Pris
1 500 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Old school funk med nya moves och grooves!

INNEHÅLL
Grundläggande HipHop på ett lekfullt och pedagogiskt sätt.

Streetdance är ett samlingsnamn för alla danser som uppstått på gator och klubbar, HipHop är kulturen bakom och den musikstil som man ofta dansar till. Våra kurser erbjuder just blandningen av dessa olika stilar, alla ledare har sin egen stil och det är en intensiv träningsform. Vi dansar till den senaste musiken som hiphop, funk, soul och R&B men även till lite äldre musik.
Kursen innehåller övningar för att utveckla kroppsmedvetenhet, rumsuppfattning, koncentration, rörelseglädje och förmåga att gestalta med kroppen. Kursen berör även grundläggande hiphopsteg och stilträning. Materialet presenteras på ett lekfullt sätt för att utmana fantasin.
I slutet av terminen blir det dansuppvisning på en riktig scen, för de som vill.
Se denna stil på vår Facebook-sida HÄR

FÖRKUNSKAPER
Fortsättning 1 = Förkunskaper i HipHop motsvarande 1 år krävs. Denna grupp är för dig som under vårterminen gick HipHop N, 6-8 år med Cesar och HipHop N, 6-8 år med Anna på Norremark, men nya deltagare med rätt tidigare erfarenhet är också välkomna.

ÅLDER:
6-8 år

PRISINFO
1 500kr per termin OBS! Automatisk återanmälan till vårterminen 2024!
- Man kan delbetala upp till tre gånger utan extra kostnad. Detta måste man själv ange i meddelanderutan vid anmälan.
- Faktura/kallelse mejlas ut inför kursstart när vi vet om kursen är startklar, vilket är vid 8 deltagare (så det kan man själv hålla koll på här på denna anmälningssida). Välj därför alltid faktura och inte direktbetalning och vänta med att betala tills efter du testat första tillfället.

LEDARE
Meya & Alicia
Meya är en pigg och glad tjej som har dansat sedan hon var 4 år och sedan 2015 har hon dansat hos oss. Meya har genom åren testat många olika dansstilar, bland annat HipHop, Locking, Jazz, Lyrisk Jazz och Cheerleading. Hon har även dansat i vår uppvisningsgrupp Elements och numera dansar hon i uppvisningsgruppen KPC.
Utöver dansen brinner Meya för teater och musik, på gymnasiet går hon ES teater och Musiktillägget. Meya har bland annat varit med några av LinneaTeaterns uppsättningar som "Emil i Lönneberga” (2021), "Klas Klättermus" (2022) och hösten 2022 såg man henne i titelrollen i LinneaTeaterns familjemusikal "Askungen". 2019 medverkade hon med oss i dansföreställningen "Dance the Night Away" med TV-stjärnorna från "Let's Dance". Hösten 2023 kan man se henne i musikalen ”Familjen Addams” på Växjö Teater med LinneaTeatern.
Sedan hösten 2022 tog Meya ett nytt steg och är nu en del i vårt ledargäng!

Alicia är en väldigt glad och positiv tjej som alltid älskat att dansa. Hon har dansat hos oss sen hon var 4 år och har bland annat dansat Balett, Cheerleading, Lyrisk Jazz, HipHop, Jazz och Locking. Hon har även dansat i vår uppvisningsgrupp Elements och numera dansar hon i uppvisningsgruppen KPC.
Alicia går Katedralskolans estetiska program med inriktning dans där hon även dansat mycket modern dans.
Utöver dansen brinner Alicia mycket för teater. Hon har bl.a. medverkat i LinneaTeaterns produktioner ”Emil i Lönneberga” (2021), ”Askungen” och ”Klas Klättermus” (2022) och till hösten kommer ni kunna se henne i ”Familjen Addams” på Växjö Teater med LinneaTeatern. Utöver LinneaTeaterns produktioner har Alicia även gjort teaterföreställningar på Växjö Kulturskola och 2019 medverkade hon med oss i dansföreställningen ”Dance the Night Away” med TV-stjärnorna från ”Let’s Dance”.
Alicia ser mycket fram emot att få ta ett nytt steg i dansens värld och bli dansledare hos oss. Hon kommer undervisa HipHop och Barndans tillsammans med Meya. Vi hälsar henne varmt välkommen till ledargänget!

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER
Vi har fler roliga kurser för dig som är 6-8 år som Jazz, Gymnastik, Balett och Dansmix.

BRA ATT VETA
Vi ber dig om hjälp med att hålla dig uppdaterad.
Våra mejl hamnar ofta i skräpposten så kolla av den. Vi mejlar bland annat ut nyhetsbrev 1-2 gånger/termin. Vi går ofta ut med info och påminnelser via våra sociala medier så följ oss och kolla där innan du hör av dig med frågor:
Facebook: Dansstudion Preparandum
Instagram & TikTok: @dansivaxjo

- Mjuk klädsel och innegymnastikskor rekommenderas. Dusch och omklädningsrum finns.
- Som elev hos oss får du rabatt hos dansbutiken.com, rabattkoden mejlas ut i samband med kursstart.
- Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället för att inte bli betalningsskyldig.
- Ange mobilnummer och mejl vid anmälan så vi snabbt kan nå dig med viktig information.
- Med reservation för att startdatum kan komma att ändras eller att kursen ej kan starta om för få deltagare är anmälda. INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE!
- Har du läst våra köpevillkor? Om inte, gör detta på vår hemsida dansaivaxjo.se när den kommer igång.
- OBS! Automatisk återanmälan till vårterminen!

TA DIG TILL VÅRA LOKALER
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss - Stortorget.
Närmaste bilparkering - Stortorget eller Norrtull. (Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler).
Veckodag: Torsdag
Tid: 17:10-18:10
Lokal: Linnégatan 17
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av HipHop/Streetdance Fortsättning 1, 6-8 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Kronoberg
Blockvägen 8
352 45 Växjö

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Highlights