Inga recensioner än

5-gångerskurs Jazzo, 13+/Vuxen

SV Kronoberg, i Växjö
Längd
5 timmar på 5 tillfällen
Pris
500 SEK
Längd
5 timmar på 5 tillfällen
Pris
500 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

NYHET - ENDA KURSEN I SKANDINAVIEN! För alla - alla kan bli en dansare!

INNEHÅLL
Jazzo är en dansstil utan teknik. Det är ett danskoncept som även innefattar sinnet, kroppen och själen. Jazzo är inte för de som vet hur man dansar, det är för de som älskar att dansa. Jazzo är vår egen personliga dans.

En klass- kommer bestå av Jazzo Biomechanics; hur kroppen rör sig i alla möjliga olika stilar och Jazzo Meditativ Aerobics eller Dansmeditation.
Denna kurs är för de som:
- vill stiga in i en magisk dansvärld, skönhet och musik
- vill njuta av livet och leva hälsosamt
- alltid velat dansa men inte vetat hur
- vill bearbeta ångest genom dans

HÄR kan du se en video där ledaren Julia dansar Jazzo.

ÅLDER:
13+ och uppåt, i nuläget endast vuxna anmälda

PRISINFO
Detta är en av våra 5-gångerskurser med 5 tillfällen för 500kr per termin
- Man kan delbetala upp till tre gånger utan extra kostnad. Detta måste man själv ange i meddelanderutan vid anmälan.
- Faktura/kallelse skickas ut inför kursstart när vi vet om kursen är startklar, välj alltid faktura och inte direktbetalning.
- Våra 5- & 10-gångerskurser ingår inte i Paketpris eller Terminskort, men du med Terminskort, 13+ har 10% rabatt
- Mer info om våra rabatter finns bl.a. på våra sociala medier.

LEDARE
Julia K. är en av våra nya dansledare till vårterminen 2023 och hon kommer från Ukraina. Hon undervisar på engelska.
Sedan barndomen har Julia alltid drömt om att bli en dansare och hennes dröm har nu blivit sann då hon är vår nya dansledare, hälsar hon!
Modern/Contemporary har alltid varit hennes favoritstil sedan hon var liten. Varje år tittade hon på dansföreställningar och levde sig in i att hon själv rörde sig så fritt och känslosamt.

När hon var 7 år började hon rytmisk gymnastik, som från början kommer från fridans, så hon har alltid varit inne i dansens värld. Julia höll på med denna sport i 4 år och därefter fokuserade hon på sina studier, men hon var fortfarande intresserad av och drömde om att bli en dansare. I gymnasieåldern reste hon till huvudstaden för att ta master classes i dans, men hon hade inte möjligheten att till fullo ägna sig åt dansen.

När hon började jobba i Sverige 2017 var hon glad att hon hittade dansen igen och hon började dansa Contemporary, Lyrisk jazz och Modern. Men hon provade även nästan alla olika dansstilar hon kunde och landade sedan i sina favoritstilar, kombinerat med balett, jazz och teknikklasser för att utvecklas.

2021 började hon dansa Jazzo och då kände hon ännu mer frihet i sin dans. Stilen utvecklade hennes kroppsmönster och minskade även fysiska och mentala blockeringar. Detta fick henne förstå att alla kan dansa och bli en dansare. Sedan 2022 är hon en certifierad Jazzo instruktör och hon har undervisat en del sedan dess.
Nu ser Julia fram emot att börja undervisa Modern/Nutida och Jazzo hos oss och att bidra med sin kunskap och kärlek till dansen. Vi är glada att denna välkomna denna duktiga 2-barnsmamma, som jobbar med datorsystem om dagarna, till oss på Dansstudion Preparandum!

BRA ATT VETA
- Denna klass ges på engelska! THIS CLASS IS GIVEN IN ENGLISH!
- Mjuk klädsel och barfota/teknikskor rekommenderas. Dusch och omklädningsrum finns.
- Ange mobilnummer och mejl vid anmälan så vi snabbt kan nå dig med viktig information, t.ex. om vi måste ställa in i sista minuten p.g.a. sjukdom.

TA DIG TILL VÅRA LOKALER:
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss - Stortorget.
Närmaste bilparkering - Stortorget eller Norrtull. (Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler).

ANPASSNINGAR UNDER PANDEMIN
Vi ber dig följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning.
Veckodag: Måndag
Tid: 18:10-19:10
Lokal: Linnégatan 17
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av 5-gångerskurs Jazzo, 13+/Vuxen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Kronoberg
Blockvägen 8
352 45 Växjö

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Highlights