Inga recensioner än

10-gångerskurs Balett: Teknik & Stretch, 13+/Vuxen

SV Kronoberg, i Växjö
Längd
10 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 000 SEK
Längd
10 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 000 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Nyhet - Förbättra din baletteknik!

INNEHÅLL
Fokus i den klassiska baletten är lätthet, skönhet och linjer. Baletträning ger styrka, smidighet och musikalitet. Stor vikt läggs vid dansarens placering och uttryck. Vi lär oss den ryska stilen som är ren, stolt och kraftfull och vi tränar till klassisk musik.
Detta är en helt ny kurs som efterfrågats. I denna kurs tränar vi inte på koreografi utan fokuserar på tekniken och stretching i lugn och ro och går igenom momenten noga. Ett bra komplement till våra balettkurser och Barre-klassen.

Se vår dansledare Sophie dansa balett på vår Facebook-sida HÄR

FÖRKUNSKAPER
Öppen nivå = Denna kurs är för dig som dansat balett tidigare, både lite erfarenhet och mycket erfarenhet. Nya deltagare är välkomna under terminen så länge det finns platser kvar och man betalar då för kvarvarande tillfällen, så välj alltid faktura.

ÅLDER:
13+/Vuxen

PRISINFO
Detta är en av våra 10-gångerskurser med 10 tillfällen för 1 000kr per termin
- Man kan delbetala upp till tre gånger utan extra kostnad. Detta måste man själv ange i meddelanderutan vid anmälan
- Faktura/kallelse skickas ut inför kursstart när vi vet om kursen är startklar, vilket är vid minst 8 deltagare, välj alltid faktura och inte direktbetalning
- Våra 5- & 10-gångerskurser ingår inte i Paketpris men du med Terminskort, 13+ har 10% rabatt

LEDARE
Sophie är född i Växjö men uppvuxen i Spanien och USA. Hon är dansare/danslärare/koreograf som sedan 2010 har en examen från Miami Dade College och en examen från New World School of the Arts i Miami och har arbetat med dans sedan dess.
New York, Miami, Los Angeles, Peru och Spanien är platser där hon varit verksam som dansare, koreograf, danslärare och creative director. Hon flyttade tillbaka till Växjö och jobbade hos oss på Kulturama Preparandum 2015-2016 och följde sedan med oss till Spanien med våra cheerleaders i KPC och stannade där. Sedan vårterminen 2019 är hon tillbaka i Sverige och bor nu i Hovmantorp och jobbar 60% på Lessebo Kulturskola och 40% hos oss på Dansstudion Preparandum. Vi är jätteglada över att hon vill fortsätta sprida sin fantastiska kunskap hos oss!

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER
Vi har många roliga danskurser för dig som är vuxen som Jazz, Balett , Broadway Jazz, HipHop/Streetdance och Latinomix.

BRA ATT VETA
- Klä dig i mjuka kläder som du kan röra dig fritt i och bli varm i. Uppsatt hår och inga smycken som är i vägen. Dusch och omklädningsrum finns.
- Som elev hos oss får du rabatt hos dansbutiken.com, rabattkoden mejlas ut i samband med kursstart.
- Anmälan är bindande, men du har rätt att prova på vid första tillfället. Ev. avbokning måste ske innan andra kurstillfället för att inte bli betalningsskyldig.
- Ange mobilnummer och mejl vid anmälan så vi snabbt kan nå dig med viktig information.
- Med reservation för att startdatum kan komma att ändras eller att kursen ej kan starta om för få deltagare är anmälda. INVÄNTA DÄRFÖR ALLTID SKRIFTLIG KALLELSE!
- OBS! Ingen automatisk återanmälan till höstterminen!

TA DIG TILL VÅRA LOKALER:
Regionbussarna 141, 218, 310, 331, 350, 217, 219, 320, 340, 355 stannar precis utanför lokalen (hållplats Nygatan).
Närmaste hållplats för stadsbuss - Stortorget.
Närmaste bilparkering - Stortorget eller Norrtull. (Parkering förbjuden på gården utanför våra danslokaler).

ANPASSNINGAR UNDER PANDEMIN
Vi ber dig följa myndigheternas rekommendationer kring t ex handtvätt; tvätta händerna innan och efter att du vistas i kurslokalen samt delta inte om du har symptom på förkylning. Man har rätt att ta igen missade tillfällen så hoppa över dansen om du känner minsta symptom. Tillsammans gör vi att dansstudion känns som en så trygg plats som möjligt.
Veckodag: Torsdag
Tid: 17:05-18:05
Lokal: Linnégatan 17
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av 10-gångerskurs Balett: Teknik & Stretch, 13+/Vuxen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Kronoberg
Blockvägen 8
352 45 Växjö

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kronoberg

Highlights