Yinyoga för nybörjare HT23

SV Kalmar län, i Emmaboda
Längd
12 timmar på 6 tillfällen
Pris
950 SEK
Nästa kurstillfälle
1 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
12 timmar på 6 tillfällen
Pris
950 SEK
Nästa kurstillfälle
1 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Yinyoga är en mjuk och meditativ form av yoga. Vi befinner oss bara i liggande eller sittande positioner och genom att hålla varje position i 3-5 minuter så kommer vi åt en djup stretch av både muskler och bindväv. Detta samtidigt som vi balanserar upp kroppens inre organ och energiflöde. Varje position går att anpassa så att alla kan vara med. Varje pass kommer också att ha ett särskilt syfte, med målet att stilla oss i både kropp och sinne.

Förkunskaper:
Du behöver inte ha yogat tidigare, detta är en yogaform som passar dig som vill börja från början. Om du har erfarenhet kommer du kanske känna igen positioner och kunna fördjupa dig i dessa och få vägledning utefter din nivå.

Kursledare:
Annelie Olsson, utbildad yinyogalärare som tidigare erbjudit klasser både i Emmaboda och Kalmar.
Annelie:
"För mig tog det tid innan jag verkligen fastnade för yoga. Det var först när jag hittade en rutin med att meditera som jag började intressera mig mer för att utföra yoga. För ca ett år sedan blev jag klar yoga instruktör och undervisade då i en mer fysisk form av yoga, men i takt med mitt hektiska vardagsliv så upptäckte jag att yinyogan passade mig mycket bättre. Yinyogan hjälper mig att blir närvarande i kroppen för stunden men ger mig också ett inre lugn och mer energi efter avslutat pass. Den känslan vill jag nu ge vidare till andra genom den här kursen. Varmt välkomna!"

Kursmaterial:
Du behöver ha med dig en egen yogamatta eller annat likvärdigt underlag att yoga på. Det kan vara skönt att ha varma sockar och en tröja att ta på i slutet.

Kurslokal:
Kursen hålls i Lindås Folkets Hus med start söndagen den 1/10 och sedan yogar vi varannan vecka torsdag och varannan vecka söndag.

Bra att veta:
Yogatillfällen sö 1/10, to 5/10, sö 15/10, to 19/10, sö 29/10 och to 2/11.
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Varmt välkommen med din kursanmälan!
Veckodag: Torsdag, Söndag
Tid: 18:30-20:00
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

1 oktober, 2023

  • Kurs
  • Emmaboda

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Yinyoga för nybörjare HT23 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights