Sticka islandströja - kamratcirkel

SV Kalmar län, i Kalmar
Längd
15 timmar på 6 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar på 6 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
3 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till vår nya kamratcirkel i stickning: Islandströjor med gemensam inspiration och kunskapsutbyte!

Är du sugen på att utmana dina stickkunskaper och samtidigt umgås med likasinnade? Då är vår kamratcirkel perfekt för dig! Vi bjuder in dig att delta i en avslappnad och kreativ atmosfär där vi tillsammans ska utforska konsten att sticka vackra och unika islandströjor.

Delta i spännande diskussioner om mönster, färger och tekniker som kan användas för att skapa vackra islandströjor. Inspirera och låt dig inspireras av andra deltagare.
Oavsett om du är ganska ny eller erfaren stickare, kommer vi att lära av varandra. Vi delar tips, tricks och tekniker för att förbättra våra stickkunskaper och skapa fantastiska plagg.

Upplägg:
Vi bjuder in till en uppstartsträff där ansvarig verksamhetsutvecklare på Vuxenskolan berättar om vad det innebär att ses i kamratcirkel, studiebok och tillhörande studiematerial som man kan jobba efter(om man vill), vilket eventuellt material som finns på plats att låna för användning osv.
Därefter ses gruppen vidare till en början på 5 träffar. Vill man fortsätta längre så går det bra. Det får gruppens önskemål styra i överenskommelse med personal på Vuxenskolan.

Studiematerial:
Du tar med ditt eget garn och övrigt material. Boken Islandströjor finns till gruppens förfogande om du behöver inspiration för att veta vilket material du behöver inhandla. Om du redan har eget mönster och material så kan du ta med dig det.

Kamratcirkel:
En kamratcirkel bygger på gruppens gemensamma lärande, det finns alltså ingen arvoderad lärande ledare. En kamratcirkel är kostnadsfri att vara med i men man tar med sitt egna arbetsmaterial. En i gruppen behöver utses till cirkelledare för att registrera närvaro vid träffarna men har inget lärande ansvar för det. För den som blir cirkelledare får ledarutbildning och erbjuds gemenskap vid våra årliga cirkelledarträffar som tack för hjälpen. Ett fint och viktigt uppdrag för den som känner sig manad.

Kurslokal:
Kursen hålls på Studieförbundet Vuxenskolan, Polhemsgatan 16 i Kalmar.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart, där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Varmt välkommen!

sökord: KC24
Veckodag: Tisdag
Tid: 18:30-20:45
Lokal: Polhemsgatan 16
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

3 september, 2024

  • Kurs
  • Kalmar

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sticka islandströja - kamratcirkel och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
SV Kalmar län
Polhemsgatan 16
39239 Kalmar

Studieförbundet Vuxenskolan - Kalmar län

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights