Inga recensioner än

Sömnadskurs - Nytt & återbruk

SV Kalmar län, i Oskarshamn
Längd
24 timmar på 6 tillfällen
Pris
1 250 SEK
Nästa kurstillfälle
3 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar på 6 tillfällen
Pris
1 250 SEK
Nästa kurstillfälle
3 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Sömnadskurs - Nytt & Återbruk

Att Skapa, Designa, och Sy egna kläder.
Vill du sy nytt eller ändra gammalt? Det här är en kurs för dig som vill utveckla dina kunskaper i sömnad eller lappteknik oavsett om du är nybörjare eller redan har sytt en del tidigare.
Att själv kunna sy sina egna plagg, laga, sy om och återvinna. Inte minst med tanke på miljön. Att sy själv kan vara ett steg bort från slit-och-slängsamhället och med klimatsmart sömnad kan du exempelvis få användning för textila skatter, ärvda spetsar och Second-Hand inköp.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Vi blandar nybörjare med deltagare som har lite erfarenhet. Tillsammans inspireras vi av varandra och vår duktiga kursledare Birgitta.

Kursmaterial
Material ingår inte i kursavgiften. Ta med egen symaskin med tillbehör, tyg, sax, måttband, mönster, knappnålar och tråd till första tillfället.

Kursledare:
Birgitta Grybäck som är legitimerad textilslöjdslärare sedan 26 år.

Bra att veta
Vid anmälan är det bra om du anger mailadressen, för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Det går bra att delbetala kursavgiften, ange det vid anmälan
Veckodag: Tisdag
Tid: 09:00-12:00
Lokal: Biogränd 1
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

3 oktober, 2023

  • Kurs
  • Oskarshamn

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sömnadskurs - Nytt & återbruk och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Kalmar län
Biogränd 1
57230 OSKARSHAMN

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights