Skrivarkurs: Stafettskrivning

SV Kalmar län, i Nybro
Längd
10 timmar på 5 tillfällen
Pris
900 SEK
Nästa kurstillfälle
8 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar på 5 tillfällen
Pris
900 SEK
Nästa kurstillfälle
8 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Stafettskrivning är ett sätta att skapa berättelser tillsammans i grupp, där alla deltagare först skriver varsin inledning på varsin berättelse. Därefter får varje deltagare skriva en fortsättning på en annan deltagares inledning, och sedan skickas texten vidare till en annan i gruppen som får fortsätta på berättelsen, tills den avslutningsvis når den skribent som skriver slutet.

Utifrån denna modell skriver vi i cirkeln berättelser tillsammans och inspireras av varandra. Deltagarna får tid att skriva, men också att läsa högt för varandra, diskutera och tillsammans med cirkelledaren titta närmare på olika berättartekniker som blir relevanta i textarbetet. Att stärka varandra i utvecklandet av det egna skrivuttrycket och upptäcka fler sätt att bygga berättelser står i centrum. Cirkeln är ett utmärkt tillfälle att utmanas till att skriva i nya genrer och stilar, och att möta andra skrivintresserade människor i närområdet.

Kursledare
Annie Olsson. Annie är publicerad i flera antologier, har studerat kreativt skrivande på universitet och är sekreterare för Skrivarnätet Småland. Hon håller även nybörjar- och fortsättningskurser i gitarr.

Bra att veta
Din anmälan är bindande. Du får en faktura och kallelse till kursen 1-2 veckor före kursstart, där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras.
Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges.
Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället.
Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare. Vid fullbokad kurs; anmäl gärna reservplats.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Varmt välkommen med din anmälan!

Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-19:30
Ledare: Annie Olsson
Lokal: Gamla Stationsgatan 7C
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

8 november, 2023

  • Kurs
  • Nybro

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skrivarkurs: Stafettskrivning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Kalmar län
Gamla Stationsgatan 7C
38230 NYBRO

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights