Inga recensioner än

Skapa egna naturliga produkter "Hår, hygien och ansikte"

SV Kalmar län, i Kalmar
Längd
9 timmar på 3 tillfällen
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
21 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
9 timmar på 3 tillfällen
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
21 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

En kurs i hållbarhetens tecken, här tillverkar vi egna naturliga produkter för hår, hygien och ansikte. När du har gått klart kursen har du inte bara haft roligt utan lärt dig om hållbara ingredienser för att skapa själv och du får med dina egentillverkade produkter hem till dig själv eller som en fin present att ge bort!

Upplägg:
Träff 1. Skapa egen naturlig återfuktande alco-gel att ha med I väskan, på resan eller hemma. Lär dig även göra ett hårspray för mörkt eller ljust hår,du väljer på plats.

Träff 2. Gör ett effektfullt svalkande ansiktsvatten med örter. Få med dig en aluminiumfri krämig deodorant hem med valfri doft.

Träff 3. Gör 3 dryga balsamkakor hem som funkar för torrt,normalt och fett hår. Reder ut och ger lyster åt stråna. Tappa upp egengjord flytande tvål och få med hem.

Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs

Kursledare:
Jessica Aftonlind
Jag som håller i kursen är företagare inom ämnet "Skapa giftfria produkter för kropp och hem." Har hållit kurser inom företaget Creativan i 3,5 år på Öland och i Kalmar även som kursledare på studieförbund. Jag brinner för att inspirera människor att skapa själva och läran om naturliga produkter.

Kursmaterial:
Ingår i avgiften men du får ta med dig dina egengjorda produkter hem.

Kurslokal:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan, har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett. Har du frågor om tillgängligheten går det bra at kontakta oss.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-20:30
Lokal: Polhemsgatan 16
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

21 september, 2023

  • Kurs
  • Kalmar

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skapa egna naturliga produkter "Hår, hygien och ansikte" och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Kalmar län
Polhemsgatan 16
39239 KALMAR

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights