Planteringskväll- skapa din egen julgrupp

SV Kalmar län, i Torsås
Längd
3 timmar på 1 tillfälle
Pris
125 SEK
Nästa kurstillfälle
14 december, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
3 timmar på 1 tillfälle
Pris
125 SEK
Nästa kurstillfälle
14 december, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vi träffas hos Victoria i Möreblommans lokaler i Söderåkra för en Planteringskväll. Victoria berättar om olika växter och blommor, vilket läge de trivs i och dess vattenbehov. Färg och form tittar vi på och du får möjlighet att prova dig fram till bästa samplanteringen för just dig. Det kommer finnas gott om härliga växter att välja av.
Allt material så som jord, grus/sten leca och bark ingår i priset, liksom fika. Vill du, tar du med dig egen kruka eller köper en på plats. Växter och blommor till självkostnadspris. Välkommen till en kreativ och inspirerande kväll med julmys i fokus!

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår inte i avgiften om inget annat står. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få deltagare. Är kursen fullbokad anmäl dig gärna som reserv i fall vi får en plats ledig.
Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Lokalen är på markplan och det finns handikapp anpassad entré
Har du förkylnings symptom så ber vi dig hålla dig hemma och kurera dig.
Veckodag: Torsdag
Tid: 18:30-20:45
Ledare: Victoria Sjöstrand
Lokal: Ekesvägen 16 c
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

14 december, 2023

  • Kurs
  • Torsås

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Planteringskväll- skapa din egen julgrupp och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Kalmar län
Ekesvägen 16 c
38551 SÖDERÅKRA

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights