Målarcirkel med Eva Wallenbrink

SV Kalmar län, i Borgholm
Längd
30 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 300 SEK
Längd
30 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 300 SEK
Vill du veta mer? 🤗

KursbeskrivningI denna cirkel har du möjlighet att välja vilken målarteknik du vill använda : olja, akryl, akvarell m.m. Du kommer att träffa vår enastående cirkelledare Eva Wallenbrink som kommer att gå igenom olika teknikerns teori med hela gruppen men också vägleda varje person individuell.
Du kommer att få tips om vilket material du behöver och var du kan köpa materialet till bästa priset från cirkelledare på tel 073-8466837 eller SV Borgholm 070 455 25 21
Du kan vara nybörjare eller ha målat förut

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.
Veckodag: Onsdag
Tid: 10:00-12:30
Ledare: Eva Wallenbrink, Helena Foleby
Lokal: Sandgatan 59
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Målarcirkel med Eva Wallenbrink och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Kalmar län
Sandgatan 59
38735 BORGHOLM

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights