Visa kurser.se som: Mobil

Grundkurs i sparande

SV Kalmar län
Kursinformation
Kalmar
12 timmar på 4 tillfällen
2022-03-07 18:00
1 100 SEK

Kursbeskrivning

Dags att komma igång med sparandet en gång för alla?
Hur kan du skaffa dig ett bättre ekonomiskt självförtroende där du har inblick och kontroll över ditt sparande?

Denna kursen ger dig god insikt om hur du kan påverka utfallet av ditt sparande genom regelbundna och långsiktiga investeringar. Kursen ger dig också kunskap hur du handlar i aktier och fonder samt basala kunskaper i aktieanalys. Låt detta bli ditt första steg att gå mot ett mer ekonomiskt oberoende liv.
Kursen hålls i samarbete med Aktiespararna

Kursledare:
Karolina Collén, Aktiespararna

Kursmaterial:
Ingår i avgiften och ges ut vid första tillfället. Vid ett tillfälle använder ni egen dator. Mobil eller surfplatta funkar också även om dator rekommenderas.

Kurslokal:
Kursen hålls i SVs lokaler på Polhemsgatan 16. Entrén är på markplan, har en ramp och automatisk dörröppnare. Det finns rullstolsanpassad toalett.

Bra att veta:
Din anmälan är bindande och vi ser gärna att du anger din mailadress för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart., där finns all praktisk information. Vi kontaktar dig om något ändras. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.

OBS! Vi följer de restriktioner kring Covid-19 som gäller vid tidpunkten för kursen. För allas trygghet! Maxantal just nu är 7 deltagare, men kan ändras. Vid fullbokad kurs, anmäl gärna reservplats.
Veckodag: Måndag
Tid: 18:00-20:30
Ledare: Karolina Collén
Lokal: Polhemsgatan 16
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Grundkurs i sparande.

SV Kalmar län

Utveckla dig på en kurs hos SV - Kalmar län

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...


Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grundkurs i sparande!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Grundkurs i sparande, fyll i följande uppgifter: