Visa kurser.se som: Mobil

Vegetarisk matlagning

SV Jönköpings Län
Kursinformation
Anderstorp
12 timmar på 3 tillfällen
2020-02-17 18:00
300 SEK

Kursbeskrivning

Väljer du vegetariskt för klimatet djuren hälsan plånboken eller den goda smakens skull? Oavsett vilka skäl just du har är du varmt välkommen till denna kurs.

OM KURSEN
Kursen passar både nybörjare och för dig som är van vid att laga mat. Vi kommer att arbeta gruppvis med 2-3 personer per grupp. Vid varje kurstillfälle lagar vi flera olika vegetariska rätter som t.ex. gratänger soppor grytor sallader och någon efterrätt. Fisk och skaldjur förekommer i något enstaka recept. Varje kurstillfälle avslutas med en gemensam måltid.

Kursavgift 300kr + kostnad för ingredienser (max 120-150 kr per gång) som Swishas till kursledaren. Vi kommer laga massor med mat och dela på den mat som blir över så medta tomma matlådor.

OM KURSLEDAREN
Kursledaren heter Maria Albrecht. Hon har ett stort matlagningsintresse och har själv gått flera matlagningskurser. Dessutom har hon samlat på sig flera favoritrecept som hon delar med sig av.

Veckodag: Måndag
Tid: 18:00-21:00
Ledare: Maria Albrecht
Lokal: Storgatan 30

SV Jönköpings Län

Aktivera dig på fritiden - gå en kurs hos SV - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Kontaktuppgifter till SV Jönköpings Län

SV Jönköpings Län


Tel: 036-19 00 40
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Vegetarisk matlagning!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner