Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Tyska, konversation - HT20

SV Jönköpings Län
Kursinformation
Aneby
20 timmar på 10 tillfällen
2020-09-30 18:30
980 SEK

Kursbeskrivning

Tyska är nationalspråk i EU Tyskland Österrike Schweiz Italien Belgien Luxemburg Liechtenstein och Namibia. Det är minoritetsspråk i ett flertal länder däribland Danmark och Kanada. Och bortsett från det privata nöjet att lära sig något nytt i sällskap med likasinnade så kan det tyska språket öppnar en stor marknad för dina produkter och tjänster som företagare.

Det finns omkring 120 miljoner människor som har tyska som modersmål inte bara i Tyskland. Trots att många av dem kan prata engelska är det tyska språket avgörande för en lyckad kommunikation.

Tillsammans kommer vi att diskutera läsa enkla texter och prata om den tyska kulturen. Oavsett om du vill utveckla dina kunskaper som privatperson eller förbättra din service mot dina kunder är du välkommen till denna kurs.

BRA ATT VETA
Parkering på platser märkta för besökare vid Svartågården (p-skiva krävs) eller vid gamla stationsbyggnaden snett emot Svartågården.

LEDARE
Annika Maschke kommer ursprungligen från Berlin och driver företag inom turistnäringen i Aneby. Under kursen delar hon med sig av sin kunskap om tyska språket och kultur.

FRÅGOR
Kontakta Anneli Bjurhed verksamhetsutvecklare. 0380-41431 aneby@sv.se
Veckodag: Onsdag
Tid: 18:30-20:00
Ledare: Annika Maschke
Lokal: Järnvägsgatan 40

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

SV Jönköpings Län

Aktivera dig på fritiden - gå en kurs hos SV - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Kontaktuppgifter till SV Jönköpings Län

SV Jönköpings Län

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Tyska, konversation - HT20!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser