Teater ungdom/vuxen (från 13 år), Sävsjö HT23

SV Jönköpings Län, i Sävsjö
Längd
28 timmar på 14 tillfällen
Pris
750 SEK
Längd
28 timmar på 14 tillfällen
Pris
750 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Om du någon gång fantiserat om att ha en roll i en film eller står på en teaterscen är detta kursen för dig!

INNEHÅLL
Förutom att du får vara en del i en uppsättning, där ni övar in manus och repeterar varje vecka, så kommer du att få lära dig mycket om alla delar av teatern såsom kostym, smink, scenografi, manus och rekvisita. Du får även lära dig om olika typer av teaterstilar.

ÅLDER/NIVÅ
Kursen riktar sig till dig som är ungdom eller vuxen, från 13 år, och passar både dig som är nybörjare och som har tidigare teatererfarenhet.

UPPLÄGG
14 tillfällen, någon extra tid för rep kan tillkomma.
Kursen har uppehåll på höstlovet vecka 44

LEDARE
Zelda Alvehed

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se

GDPR
Härmed informerar vi dig som vårdnadshavare om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta Tessan, therese.froberg@sv.se eller telefon 070 431 39 12

VÄLKOMMEN!

Veckodag: Söndag
Tid: 14:30-16:00
Ledare: Zelda Alvehed
Lokal: Köpmangatan 4
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights