SV Senior - Skapa med penna och pensel

SV Jönköpings Län, i Vetlanda
Längd
15 timmar på 5 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
11 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 timmar på 5 tillfällen
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
11 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Skapa med penna och pensel på ett kravlöst sätt. Kursen passar dig som är nybörjare men även dig som har viss erfarenhet av måleri. Vi går igenom grunderna i teckning och komposition men fokus ligger i glädjen att skapa oavsett resultat. Vi gör en paus under träffarna för att fika tillsammans.

Om vädret tillåter går vi ev. ut för måla någon av gångerna.

SV Senior - Skapa med penna och pensel är en del av projektet SV Senior där målet är att öka gemenskapen och energin hos seniorer. Projektet gör det möjligt att erbjuda dessa kurser kostnadsfritt.

LEDARE
Susanne Hartman Madera har många års erfarenhet av teckning och måleri med olika tekniker. Hon brinner för konsten och är engagerade i kulturverkstaden Freja. 

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

BRA ATT VETA
Kursen och fikat är kostnadsfritt

ANMÄLAN/FRÅGOR?
Kontakta Veronica Åberg: veronica.aberg@sv.se 0380-57 56 02

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Veckodag: Onsdag
Tid: 15:00-17:15
Ledare: Susanne Hartman Madera
Lokal: Stationsgatan 5D

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

11 september, 2024

  • Kurs
  • Vetlanda
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights