Visa kurser.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en kurs? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Skrivarkurs online i direktsändning - Grundkurs i självbiografiskt skrivande 22-25/10

SV Jönköpings Län
Kursinformation
Distans
17 timmar på 4 tillfällen
2020-10-22 17:00
5 900 SEK

Kursbeskrivning

Vill du skriva en självbiografi och berätta hur ditt liv vände och utvecklades? Vill du förmedla hopp? Är du kvinna? Då kan denna online-skrivarkurs i direktsändning vara något för dig. Oavsett om du redan är en bit på väg i ditt skrivande eller om du inte alls kommit igång har du stor nytta av denna skrivarkurs: Berätta om hur ditt liv vände - förmedla hopp.

Denna typ av onlinekurs innebär att hela gruppen möts i direktsändning under fyra dagar. Vi använder programmet Zoom där vi enkelt ser varandra och pratar med varandra. Kursen pågår torsdag-söndag mellan kl 17.00-21.00 med en halvtimmes rast. Vi arbetar precis som om det vore en kurs i verkliga livet. Veronica Grönte föreläser vi reflekterar och deltagare får skrivuppgifter som är korta modelltexter alltid med ett speciellt syfte. Gruppen delas in i responspar i digitala rum. Helt ostört ger ni respons på varandras texter utifrån färdiga frågeställningar.

När kursen är slut har du med dig ett berättelseskelett en grundläggande planering av din bok.
Du har en genomtänkt röd tråd från början till slut. Du har en grundläggande kunskap i dramaturgi. Du har fått en inblick i enneagrammets personlighetsgalleri. Du har lärt dig att levandegöra personer och miljöer på ett sätt som berör läsaren. Du har fått bästa starten på ditt skrivarprojekt med allra bästa verktygen. Du har fått vänner.

BRA ATT VETA
Innan du anmäler dig så fyller du i ett formulär "Se om kursen passar mig" på www.forfattarskola.se i samband med denna kurs. Därefter så talas ni vid du och ledaren Veronica Grönte. För att kunna delta i kursen behöver du kunna tala och skriva flytande svenska.
Kursen arrangeras i samarbete med Författarskola.se.

För info och anmälan: www.forfattarskola.se.
Anmäl dig före 22/9 och avgiften är 4.900 kr (ord.pris 5.900 kr)

LEDARE
Veronica Grönte skrivarkursledare under drygt 20 år med utbildning i TV- och videoproduktion samt lärarutbildning. Författare till skrivhandledningen Pennvässaren – Dramaturgi som verktyg för bra berättelser Studentlitteratur 2002.

FRÅGOR?
Kontakta kursledare Veronica Grönte tel 073-9012125 veronica@forfattarskola.se eller SVs verksamhetsutvecklare Marie Hammarin tel 0380-575603 marie.hammarin@sv.se.

Veckodag: Torsdag
Tid: 17:00-21:00
Ledare: Veronica Grönte
Lokal:

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

SV Jönköpings Län

Aktivera dig på fritiden - gå en kurs hos SV - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Kontaktuppgifter till SV Jönköpings Län

SV Jönköpings Län

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skrivarkurs online i direktsändning - Grundkurs i självbiografiskt skrivande 22-25/10!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser