Röstcoaching- sång

Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 250 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 250 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Röstens funktion, styrka och klang bygger på kroppens hållning, muskler i bröstkorgen, halsen och struphuvudet såväl som öppningen av kroppens resonanslådor. Vi ska lära oss om dessa påverkande delar genom föredrag, videor och live-presentation. Största delen av kursen blir dock gemensam muskelträning för att få tillbaka rätt kroppshållning, kunna stötta rösten under sång och bygga upp röstvolym, styrka och tonhöjd.

Målet är att förstå röstens uppbyggnad och påverkande delar. Genom regelbunden träning och kunskap om vår egen röst får vi en känsla för röstens dagsform och hur vi kan påverka den för att prestera bättre på scenen eller i studion.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

BRA ATT VETA
Vi träffas en gång per vecka, 1,5 timmar (2 studietimmar), 10 gånger. Vill man fortsätta efter det, så får man gärna det. Cirkeln är i princip som regelbunden idrott. Ju längre man tränar desto bättre blir man. Vi är max 6 pers.

LEDARE
Robert Moeck har jobbat som sångare och speakerröst i mer än 14 år nu. Han använder sin röst dagligen och känner exakt de situationer i studion där rösten måste fungera för att leverera det vad kunden vill ha. För fem år sedan flyttade han till Sverige från Berlin där han haft olika lärare i sång och röstutveckling. Under tiden i Sverige har han kombinerat den kunskapen från Berlin med sin egen teknik. Hans mål är att visa andra människor röstens uppbyggnad och ett enkelt sätt att träna upp rösten till sin ursprungliga styrka och volym.

FRÅGOR?
kontakta
Fuji Hoffmann
Verksamhetsutvecklare
Mobil 0720-71 90 08 | E-post fuji.hoffmann@sv.se

Veckodag: Tisdag
Tid: 16:30-18:00
Lokal: Kaserngatan 24A
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights