Jägarexamen Värnamo, hT-23

SV Jönköpings Län, i Värnamo
Längd
27 timmar på 15 tillfällen
Pris
8 295 SEK
Längd
27 timmar på 15 tillfällen
Pris
8 295 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Grundläggande kurs för jaktintresserade. Här får du de teoretiska och praktiska kunskaper som behövs för att kunna avlägga jägarexamen.

KURSMATERIAL:
"Jägarskolan" (inkl. ljudbok). Du får bland annat lära dig grunderna i ekologi, artkännedom om våra vilda djur, viltvård, viltet efter skottet och mycket mer. Även jägarens redskap - bland annat om vapen och hundar - har sin givna plats. Denna bok är kort och gott Din väg till jägarexamen

INNEHÅLL: Vår ambition med denna utbildning är att ge lite extra allt. Teoripass, en jaktdag på Gamla Åminne Gård, ett tillfälle då vi styckar vilt, en middag där det serveras viltkött samt praktisk skytteträning. I slutet av utbildningen ordnas provtillfällen som genomförs av Svenska Jägareförbundet. För den som har valt att läsa kursen på distans kommer vi att ordna en intensivkurs för skyttet över två dagar.

UPPLÄGG FÖR KURSEN
Antal tillfällen: Teori 15 st onsdagar. Skyttet kommer att genomföra 10-15 träningstillfällen med målet att du blir en så god skytt att du känner dig väl förberedd för proven.
Kursstart: 231004
Det finns också möjlighet att vara med på distans, det innebär att du kan vara med även då du befinner dig på resa eller är sjuk, det går också att genomföra hela teoridelen på distans.

BRA ATT VETA:
Några veckor innan kursstart får du en kallelse och faktura hemskickat, antingen via post eller via uppgiven e-post.

LEDARE:
Joakim Norgren - Mångårig erfarenhet i jakt och utbildningar för jägarexamen.

FRÅGOR?
Kontakta Studieförbundet Vuxenskolan: tel: 070/4313931 eller e-post: anette.bergkvist@sv.se

Veckodag: Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
Tid: 18:30-20:45
Lokal: Götavägen 1
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights