Visa kurser.se som: Mobil

Italienska för nybörjare

SV Jönköpings Län
Kursinformation
Värnamo
20 timmar på 10 tillfällen
1 420 SEK

Kursbeskrivning

Målet är att stifta bekantskap med italienska språket, med ordförråd och grammatik, att läsa och förstå språket. Således lär vi oss grunderna i språket, skaffa bra ordförråd, läsa och förstå språket på turistnivå, beställa mat på restaurang, boka biljetter mm.

Ledare:
Inger Ekblom - Har en gedigen pedagogisk erfarenhet och har under lång tid undervisat i gymnasieskolan i svenska, historia och kulturhistoria, och tidigare också i franska. Hon har även haft kvällskurser i franska och italienska. Språk har alltid legat henne varmt om hjärtat och förutom franska och italienska, som hon är behörig att undervisa i, ingår engelska och tyska i hennes språkbank. Italien, dess språk, historia och kultur är ett av hennes stora intressen och hon har besökt stora delar av landet och även läst kortare kurser i språket på plats.

Pris:
995:- för kursen och pris för kurslitteratur tillkommer.

Bra att veta:
Kursen är planerat till att preliminärt börja mån den 27 alt tis den 28 september (definitiv veckodag presenteras i början av augusti). Har du några frågor kring kurs och upplägg kan ni kontakta Andréas via e-post: andreas.rydberg@sv.se eller tel: 0370-34 10 96.
Veckodag: Onsdag
Tid: 18:00-20:00
Lokal: Götavägen 1

SV Jönköpings Län

Aktivera dig på fritiden - gå en kurs hos SV - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Kontaktuppgifter till SV Jönköpings Län

SV Jönköpings Län

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Italienska för nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner