Från klöv till knorr (styckningsteknik)

SV Jönköpings Län, i Nässjö
Längd
8 timmar på 1 tillfälle
Pris
1 400 SEK
Nästa kurstillfälle
25 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 timmar på 1 tillfälle
Pris
1 400 SEK
Nästa kurstillfälle
25 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Har du precis tagit jägarexamen eller vill du utveckla dina matlagningskunskaper?
Vi går igenom anatomisk styckning på rådjur, vildsvin eller får, beroende på vad kursledaren kan ha tillgång till. Djuren är anatomiskt uppbyggda på samma sätt vilket gör att dina styckningskunskaper kan användas brett. Du får tips om hur du tar vara på alla styckningsdetaljer.

Vi använder svinfjälster och gör egen korv av mån av tid och intresse.

BRA ATT VETA
Ta med matsäck/fika. Kursledaren håller med värmekälla.
Det finns möjlighet att köpa med sig av köttet vi arbetar med under dagen. Det betalas direkt till ledaren via Swish.
Vi är delvis utomhus, så kläder efter väder.
Från 15 år och uppåt.

LEDARE
Richard Gustafsson, kock, odlare och friluftsentusiast.

FRÅGOR?
Kring kursens innehåll, kontakta kursledare Richard Gustafsson, 073-523 90 17,
övriga frågor kontakta verksamhetsutvecklare Veronica Åberg, 0380-57 56 02, veronica.aberg@sv.se
Veckodag: Lördag
Tid: 12:00-18:15
Lokal: Tranbärsstigen

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

25 november, 2023

  • Kurs
  • Nässjö
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights