Visa kurser.se som: Mobil

Dansmix fskk - åk 3 mariannelund

SV Jönköpings Län
Kursinformation
Mariannelund
10 timmar på 10 tillfällen
400 SEK

Kursbeskrivning

DANS PÅ studio11

INNEHÅLL
Under lekfulla former provar vi olika dansstilar såsom Streetdance Jazzdans Balett och Modernt. Barnen får träna motorik rytmik och eget skapande. Allt med dansglädjen i fokus!

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs.

ÅLDER/NIVÅ
Förskoleklass till åk 3. Detta är en kurs för nybörjare och för dig som dansat någon/några terminer innan.

DANSLEDARE
Tove Brolin och Filippa Stejdahl är två positiva och glada tjejer från Mariannelund som har dansat sedan barnsben. Efter att ha gått vår dansledarutbildning nu i vår känner de sig redo att leda en egen dansgrupp. Deras vision är att lära ut dans på ett roligt och kreativt sätt.
"Vi kommer att ha mycket roligt med dans och lekar. Och se till att alla är med och har roligt. Deltagaran kommer även få lära känna varandra mycket bättre och förhoppningsvis utvecklas och hänga med genom många år."

UPPLÄGG FÖR KURSEN
I vår dansar vi 10 gånger sammanlagt med uppehåll på lov och röda dagar. Den 18/5 så är det dansshow i Eksjö den är frivillig att delta på.
Ingen vanliga dansklasser följande dagar och veckor för 2019 (för att kunna gör andra aktiviteter tex workshops och läger)
• Påsklov (v.16)

BRA ATT VETA
Lediga kläder som vi kan röra oss i barfota eller en liten nätt danssko ta gärna med er vattenflaska.
Lämna gärna mobilnummer i anmälan så att vi snabbt och enkelt kan nå dig med viktig information.
Vi skickar en kallelse/faktura ca 1 vecka före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl annars kommer den med vanlig post.

ANMÄLNINGSVILLKOR OCH FÖRMÅNER
Du anmäler dig till kursen och deltar kostnadsfritt vid det första kurstillfället. Vill du inte fortsätta behöver vi ha din avanmälan innan kurstillfälle två annars debiteras hela kursavgiften.
Mängdrabatt: Vi erbjuder halva priset för dig som vill gå mer än en kurs.(gäller enbart danskurserna) Du betalar fullt pris för kursen med högst pris och 50% på övriga.
Familjerabatt: Ni betalar fullt pris för familjemedlemmen med högst pris och 10% rabatt för övriga familjemedlemmar. Skriv på notering vid anmälan!
Rabatterna gäller endast terminskurserna och går ej att kombinera.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart.

FRÅGOR?
Kontakta: Cecilia Liljeblad Verksamhetsutvecklare 0381-155 50
cecilia.liljeblad@sv.se
Veckodag: Fredag
Tid: 16:00-17:00
Ledare: Tove Brolin Filippa Stejdahl
Lokal: Skolgatan 5-7

SV Jönköpings Län

Aktivera dig på fritiden - gå en kurs hos SV - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Kontaktuppgifter till SV Jönköpings Län

SV Jönköpings Län


Tel: 036-19 00 40
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Dansmix fskk - åk 3 mariannelund!