Dansmix åk 3-4, fredag, HT23

SV Jönköpings Län, i Nässjö
Längd
12 timmar på 12 tillfällen
Pris
735 SEK
Längd
12 timmar på 12 tillfällen
Pris
735 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

INNEHÅLL
Under lekfulla former provar vi olika dansstilar, t ex Streetdance, Jazzdans, Balett och Modernt. Barnen får träna motorik, rytmik och eget skapande. Allt med dansglädjen i fokus!

FÖRKUNSKAPER
Gärna någon termins danserfarenhet

ÅLDER/NIVÅ
Åk 3-4
Nybörjare/Fortsättning

DANSLEDARE
Helen Sandström
Helen är utbildad danspedagog med examen från Danshögskolan, Stockholm. Hon har mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med dans i olika former, allt från undervisning och koreografiska uppdrag till scenframträdanden i olika produktioner. Helen leder dansgrupper för varierande åldrar i t ex Dansmix, Jazzdans, Danspuls och Afropuls.
"Att dansa i grupp och uttrycka sig genom rörelse är ett fantastiskt sätt att utveckla sina kreativa sidor, få en ökad självkännedom och ha kul tillsammans med andra!"

UPPLÄGG FÖR KURSEN
Antal danstillfällen: 12 ggr
Följande veckor HT-23 gör dansverksamheten uppehåll: höstlovet v 44

BRA ATT VETA
Bekväma kläder att röra sig i, barfota eller någon typ av danssko för att undvika halkrisk
Ta gärna med vattenflaska
Fri parkering i anslutning till lokalen

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se

GDPR
Härmed informerar vi dig som vårdnadshavare om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta danspedagog Helen Sandström, e-post: helen.sandstrom@sv.se

Välkommen!
Veckodag: Fredag
Tid: 16:00-16:45
Ledare: Helen Sandström
Lokal: Bäckgatan 4
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights