Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Ashtanga Yoga - Fortsättningskurs

SV Jönköpings Län
Kursinformation
Vaggeryd
10 timmar på 10 tillfällen
695 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning:

I den här kursen kommer vi att lära oss:
• Solhälsningarna A och B
• Andningsteknik
• Inledningsmantra och avslutningsmantra
• De stående positionerna och några sittande positioner
• Alla avslutande positioner

Utöver detta kommer vi att testa på ”mysore” klass vilket är vanligt förekommande del inom Ashtanga yogan. Avslutningsvis har vi teori där vi går igenom vad somliga positioner heter på Sanskrit.

Material:
Om ni har egna mattor medta gärna dessa då antalet yogamattor för utlåning är begränsat (liggunderlag fungerar utmärkt som ett alternativ till yogamatta).

Kursledaren:
Krister Green började yoga 2005 med Hatha yoga. 2006 kom han i kontakt med Ashtanga yoga och höll på med det under ett års tid. Senare bytte hans dåvarande yogalärare yogaform till något som heter Virya yoga vilket även Krister höll på med fram till 2010. Därefter återgick Krister ännu en gång till Ashtanga yoga och har sedan dess både utövat och hållit klasser inom denna yogaform.

Bra att veta:
För att säkra din plats måste du anmäla dig här på hemsida eller skicka SMS/ringa till Andréas på 072 07 72 386. Det går även lika bra att maila in anmälan till andreas.rydberg@sv.se. Kursen startar då vi fått tillräckligt många anmälningar. Anmälan till kurs med bestämt datum och kursledare är bindande och du måste därför avanmäla dig senast en vecka efter kallelsen/fakturan skickats ut.
Veckodag: Onsdag
Tid: 17:30-19:00
Lokal: Jönköpingsvägen 53

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

SV Jönköpings Län

Aktivera dig på fritiden - gå en kurs hos SV - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Kontaktuppgifter till SV Jönköpings Län

SV Jönköpings Län

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ashtanga Yoga - Fortsättningskurs!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser