Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Aroma Yoga i Vaggeryd - Tisdagar

SV Jönköpings Län
Kursinformation
Vaggeryd
20 timmar på 10 tillfällen
695 SEK

Kursbeskrivning

Om kursen:
Aroma Yoga är ett lugnt men väldigt effektivt yogapass där vi fokuserar på att balansera upp våra chakran i kroppen genom olika rörelser och med hjälp av eteriska oljor. Oljorna är av högsta terapeutiska kvalitet och smörjs på händerna under passets gång. De andas man sedan in samtidigt som vi fokuserar på aktuellt chakra. Det är ett väldigt avslappnande pass och välgörande för både kropp och själ. Passet kräver inga förkunskaper och passar alla. Kursledaren berättar allt du behöver veta under passets gång. Du som vill veta mer om de eteriska oljor som används eller få mer information om yogapasset får gärna höra av dig!

Om kursledaren:
Jag som håller i passet heter Maria Backlund och är egen företagare. Jag arbetar som regndroppsmassör på människa häst och hund där jag använder eteriska oljor i en stärkande och välgörande massage. Jag är friskvårdsmassör och healer och använder olika tekniker efter behov i mina behandlingar. Jag är också aromayogainstruktör och djupt förälskad i eteriska oljor vilka jag även använder flitigt på fritiden på mig själv och min familj.

Veckodag: Tisdag
Tid: 18:00-19:30
Lokal: Jönköpingsvägen 53

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

SV Jönköpings Län

Aktivera dig på fritiden - gå en kurs hos SV - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Kontaktuppgifter till SV Jönköpings Län

SV Jönköpings Län

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Aroma Yoga i Vaggeryd - Tisdagar!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser