Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Utbildning fisketillsyn Intresseanmälan för Jämtlands län

SV Jämtlands Län
Kursinformation
Krokom
8 timmar på 1 tillfälle
0 SEK

Kursbeskrivning

Utbildning fisketillsyn

Om ni är intresserad av att utbilda er till fisketillsyningsmän eller uppgradera er utbildning så anmäl er här så kontaktar vi er för vidare information

Under mars 2018 beslutade Havs- och Vattenmyndigheten om ändrade regler gällande fisketillsynutbildningar. I korthet innebär förändringen att de som har förordnanden som går ut 2019-12-31 måste genomgå en vidareutbildning för att erhålla ett fortsatt förord-nande.
Jämtlands läns Fiskevattenägareförbund har under flera år anordnat utbildningar vilket även kommer att ske under 2019. Överenskommelse har träffats med Länsstyrelsen i Jämtlands län om att de vidareutbildningar som kommer att anordnas även kommer att innefatta grundutbildningen och kommer att genomföras vid samma kurstillfällen. Detta innebär alltså att om ni har nya personer som avser att söka ett helt nytt förordnande så möter det inget hinder att anmäla även dessa.
Antalet deltagare vid varje kurstillfälle kommer att maximeras till ca 15 deltagare detta för att alla som vill kan komma till tals och ställa frågor. Om en utbildning fylls antals-mässigt så kommer ytterligare kurstillfällen att erbjudas. Vid för få anmälningar kan nå-gon av utbildningarna förläggas till ett senare tillfälle.

Anmälan om deltagande eller om ni har frågor kan detta göras till Jämtlands läns Fiske-vattenägareförbund Bengt Henriksson tel 070-214 42 15 eller via e-post: henrikssonbengt@telia.com. Anmälan via e-post skall innehålla uppgifter om förening samt namn och adress och telnr till deltagare samt till vilken utbildning anmälan avser.

Mvh
Bengt Henriksson
Jämtlands läns Fiskevattenägareförbund

Veckodag:
Tid: 09:00-16:00
Ledare: Bengt Henriksson
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Utbildning fisketillsyn Intresseanmälan för Jämtlands län.

SV Jämtlands Län

Utbilda dig och gå kurser hos SV - Jämtlands län

Studieförbundet Vuxenskolans verksamhetsidé är att ge människor möjligheter att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser. Vi erbjuder därför studiecirklar, kulturarrangemang, föreläsningar och annan pedagogisk verksamhet. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap,...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jämtlands Län

Kontaktuppgifter till SV Jämtlands Län

SV Jämtlands Län

Armégränd 6
831 32 Östersund

Recensioner
Bli den första att recensera Utbildning fisketillsyn Intresseanmälan för Jämtlands län!

Liknande kurser