Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Föreläsning: Allt du kan göra med bär

SV Jämtlands Län
Kursinformation
Distans
2020-08-28 16:00
100 SEK

Kursbeskrivning

Bär är gott roligt och oftast helt gratis. Många fyller frysen och kokar sylt marmelad och kanske saft. Men det finns så mycket mer att göra med våra bär! Ketchup pickla eller varför inte torka?
Stina Dahlquist driver tillsammans med sin man Långbergets Gård. I gårdens produktionskök leker hon med smaker och råvaror. Hon vill inspirera till att våga tänka nytt kring våra fantastiska bär. Hur gör du för att lyckas med torkning och kan du torka i din vanliga ugn? Bär går att torka hela men också bli till pulver och godis. Ketchup och chutney kan vara nya roliga sätt att äta bär året om. Eller varför inte blanda in en spännande krydda i din sylt eller marmelad för en helt ny upplevelse?

Om det är möjligt blir föreläsningen på Clarion Hotell i Östersund med möjlighet att även delta på distans. Mer info kommer när vi vet mer om coronaläget.

Veckodag: Fredag
Tid: 16:00-17:00
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Föreläsning: Allt du kan göra med bär.

SV Jämtlands Län

Utbilda dig och gå kurser hos SV - Jämtlands län

Studieförbundet Vuxenskolans verksamhetsidé är att ge människor möjligheter att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser. Vi erbjuder därför studiecirklar, kulturarrangemang, föreläsningar och annan pedagogisk verksamhet. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap,...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jämtlands Län

Kontaktuppgifter till SV Jämtlands Län

SV Jämtlands Län

Armégränd 6
831 32 Östersund

Recensioner
Bli den första att recensera Föreläsning: Allt du kan göra med bär!

Liknande kurser