Visa kurser.se som: Mobil

Ett år i kärlek och djup transformation

SV Jämtlands Län
Kursinformation
Distans
36 timmar på 24 tillfällen
2022-02-17 18:00
24 500 SEK

Kursbeskrivning

Längtar du efter att kunna tända ljuset inom dig och hitta mera kraft och glädje? Att frigöra och bli av med bagage som tynger dig? Att få en djupare kontakt med dig själv, din sanning, livsgnistan och kärleken inom dig? Kom med på Åshild & Manereias årskurs.
Manereia och Åshild har många verktyg som hjälper dig att komma i kontakt med ljuset och livskraften inom dig. En kontakt som du sedan själv behåller och utvecklar för att passa dina egna behov och din smak. Vi kan hjälpa dig att öppna upp för mera ljus, kärlek och livskraft. Att få uppleva det inneboende ljuset och kärleken som vi alla har inom oss och som vill återförenas med andra och kärleken. Åshild och Manereia har gått denna väg länge. Vi älskar att vara ute i naturen, yoga, meditera och sjunga och ge kärlek till jorden och allt liv. Och vi älskar att dela med oss av våra passioner.

Kursupplägg
Vad du får lära dig:
• Under årsprogrammet kommer du få kunskap och färdigheter kring de sju huvudchakran
• Du får lära dig yogaprogram för varje chakra
• Du får lära dig mantran till varje chakra
• Du få lära dig meditationer för varje chakra
• Du få lära dig yogaprogram, mantra och meditation som stimulerar auran
• Du kommer får lära dig bhaktiyoga (hängivelse och vördnad inför livskraften och hur du kan skapa din egen bhaktiyogapraktik hemma
• Du kommer får lära dig hur du gör enkla ceremonier i naturen
• Du får lära dig att arbeta med elementen; jord, vatten, luft, eld och eter
• Du får möjligheten att transformera ditt mörker och släppa in mer och mer ljus och få lära dig hur du kan finna kärlek och livskraft.

Datum:
Vi kommer träffas under fyra retreater;
• 17–20 februari 2022: Helgretreat på Lyckans gård, Hoverberg, Jämtland
• 18–21 augusti 2022: Naturretreat i Vålådalens naturreservat, Jämtland
• 17–20 november: Helgretreat på 2022 Lyckans gård, Hoverberg, Jämtland
• 16–19 februari 2023: Helgretreat Lyckans gård, Hoverberg, Jämtland
Lyckans gård, ligger vackert beläget på Eltnäset i Hoverberg. Hoverberg är en halvö som ligger i södra änden av Storsjön i Jämtland.

Mellan helgretreaten kommer det bli zoom-möten varannan torsdag kl. 18.30-20.30. Det blir ca 20 st. zoom-möten fördelat över året. Du får ett personligt möte/behandling med Åshild Haaheim och ett personligt möte/behandling med Manereia Hanuman. Dessa möten sker i första hand över zoom, ev. kan fysiskt möte arrangeras. 
Lärare: Manereia Hanuman och Åshild Haaheim

Vad vi kan hjälpa dig med:
Manereia kan hjälpa till att skapa kontakt med den livskraft som finns inom oss själva och runt oss. I denna kontakt kan han få ner mer av livskraften så att den flödar starkare i oss. När kraften flödar kraftigare i dig hittar den fram till dina blockeringar och du får hjälp med att få upp dom till ytan och belysa dom för att kunna lösa upp dom. Här kommer Åshilds djupa trygghet, kärlek och erfarenhet in. Hon arbetar dagligen som psykolog och med naturbaserad rehabilitering. Åshild hjälper dig att ta hand om det som kommer upp till ytan, att känna det, acceptera det och ge kärlek till det som är. På detta kan lager på lager av smärta, börja lösas upp. Tillsammans hjälper Manereia och Åshild dig att öppna upp för livskraften, där dina gamla rädslor, sår, oförrätter, tungt bagage mm. kan lösas upp, få läkas och transformeras.
När dina blockeringar är upplösta så flyter livskraften friare och friare i din kropp och du känner dig friare. Ditt energisystem byggs ut så att mer och mer livskraft kan flyta där. En transformation startas i hela din kropp.

Manereia och Åshild har många verktyg som hjälper dig att komma i kontakt med livskraften. En kontakt som du sedan själv behåller och utvecklar för att passa dina egna behov och din smak. Vi älskar att vara ute i naturen och hjälpa dig att se livskraften i allt som finns där. Ibland genom att sjunga mantran och sjunga för naturen, ibland genom att hålla ceremonier, ibland genom att plocka blommor, ibland genom att tälta eller klättra upp på berg och spela trumma. Allt som påminner oss om den inneboende kärleken som vi alla har inom oss.

Program
Period 1 - Chakra 1–3
Helgretreat 17–20 februari 2022 Lyckans gård, Hoverberg, Jämtland.
Start torsdag 17/2 kl. 18:00, slut söndag 20/2 kl. 17:00
7 st. On-line möten via zoom. Torsdagskvällar, 18:30-20:30 3/3, 17/3, 31/3, 7/4, 21/4, 5/5, 19/5
Under period 1 så går vi igenom:
Chakra 1–3 med yogapass, mantran och meditationer till varje chakra. Här uppmuntras du att skapa en daglig praktik för att fördjupa kontakten med dig själv. Vi jobbar med att skapa trygghet och tillit inom oss och lösa upp blockeringar, samt få i gång vårt kreativa och skapande flöde. Den dagliga praktiken hjälper också till att bygga fysisk och psykisk styrka, vi hittar vår kraft, mod och viljestyrka.

Sommarlov
1 juni – 15 augusti arbetar vi på själva. Vi kommer att ha 2 st on-line möten under perioden, på datum som vi kommer överens om inom gruppen.

Period 2 - Chakra 4 - 5
Skogsretreat 18–21 augusti 2022. Vålådalens naturreservat, Jämtland.
Start torsdag 18/8 kl. 10:00, slut söndag 21/8 kl. 15:00 /Klockslagen valda för att passa tåg och buss./
6 st. online möten via zoom. Torsdagskvällar, 18:30-20:30 1/9, 15/9, 29/9, 13/10, 27/10, 10/11.
Under period 2 går vi igenom:
Chakra 4 och 5, hjärtchakrat och halschakrat med yogapass, meditationer och mantran för dessa. Under period 2 fokuserar vi på att låta hjärtat och kärleken, medkänslan och visdomen i hjärtat expandera. Vi arbetar med att kommunicera ärligt, rakt och tydlig. Vi uttrycker vår kärlek till jorden och varandra bland annat genom sång. Under skogsretreaten så gör vi olika ceremonier i naturen för att arbeta med elementen; Vatten, luft, jord, eld och eter. Vi yogar, mediterar och sjunger mantran, vandrar i obanad terräng, är i stillhet i naturen.

Period 3 - Chakra 6 - 7 och auran
Helgretreat 17–20 november 2022 Lyckans gård, Hoverberg, Jämtland.
Start torsdag 17/11 kl. 18:00, slut söndag 20/11 kl. 17:00
5 st. on-line möten via zoom. Torsdagskvällar, 18:30-20:30 1/12, 15/12, 5/1, 19/1, 2/2
Under period 3:
Tränar vi på att kommunicera, där vi har med oss hjärtat, vår visdom och Moder Jord. Vi öppnar upp och förstärker kontakten med vårt inre, samt jobbar med vår intuition. Vi gör detta genom yoga, meditation, mantrasång och arbetar med krafter inom oss och mellan varandra.

Avslutning
Helgretreat 16–19 februari 2023 Lyckans gård, Hoverberg, Jämtland.
Start torsdag 16/2 kl. 18:00, slut söndag 19/2 kl. 17:00
På avslutningsretreaten så kopplar vi ihop alla delar, integrerar det vi har lärt och ansluter oss till kärlek.

Investering:
24 500 kr // 19 500 kr för studenter/ sjukskrivna.
I kursavgiften ingår: mat och logi under tre retreater på Lyckans gård och kursmaterial. På skogsretreaten tar alla med egen mat, samt nödvändig utrustning (Tält, sovsäck och ryggsäck m.m. En del utrustning finns att låna.) Delbetalning på 4 ggr ok.
Förkunskaper: Kursen vänder sig till dig som har tidigare erfarenhet av yoga och meditation. Du behöver vara fri från allvarlig psykisk sjukdom och missbruk för att delta i årsprogrammet.
Avbokningsregler: Avbokar du senast 2 veckor innan kursstart får du 50% tillbaka av pengarna, efter detta datum får du inga pengar åter.

Åshilds websida: www.natureinthemiddle.se
Manereias websida: www.manereia.com

Veckodag: Tisdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag
Tid: 18:00-21:00
Ledare: Åshild Haaheim
Lokal: Eltnäset 821
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ett år i kärlek och djup transformation.

SV Jämtlands Län

Utbilda dig och gå kurser hos SV - Jämtlands län

Studieförbundet Vuxenskolans verksamhetsidé är att ge människor möjligheter att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser. Vi erbjuder därför studiecirklar, kulturarrangemang, föreläsningar och annan pedagogisk verksamhet. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap,...


Läs mer och visa alla kurser med SV Jämtlands Län

Kontaktuppgifter till SV Jämtlands Län

SV Jämtlands Län

Armégränd 6
831 32 Östersund

Recensioner
Bli den första att recensera Ett år i kärlek och djup transformation!
Intresseanmälan

För att få mer information om Ett år i kärlek och djup transformation, fyll i följande uppgifter: