Visa kurser.se som: Mobil

Yoga och jogga

SV Halland
Kursinformation
Halmstad
20 timmar på 10 tillfällen
1 100 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Kom igång med yoga och jogging! Att kombinera yogans fokus på andning smidighetsträning och meditation med konditionshöjande jogging gör att vi får ut det bästa av två världar! Varje pass börjar och avslutas med yoga.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är nyfiken på yoga och samtidigt vill komma igång med att jogga. Inga förkunskaper krävs.

Mål

Njuta av yoga meditation andningsövningar och att jogga.

Innehåll

Att kombinera yogans fokus på andning smidighetsträning och meditation med konditionshöjande joggning gör att vi blir rörligare starkare och mer uthålliga.
Vid varje tillfälle erbjuds du ta del av en härlig blandning av Hatha Alignment och Yin Yoga i början och slutet av klassen och där i mellan ger vi oss ut och joggar.
Du erbjuds ta del av en härlig blandning av Hatha Alignment och Yin Yoga. Vi blandar meditation och andningsövningar med stärkande uppbyggande och avslappnande asanas.

Studiematerial

Yogamatta och filt

Om kursledaren
Marie Karlsson har en bakgrund som lärare samt egenföretagande Kroppsterapeut & Hälsokonsult. Hon älskar att resa och har läst till yogalärare i både Indien och Thailand.

Veckodag: Måndag
Tid: 16:45-18:15
Ledare: Marie Karlsson
Lokal: Bredgatan 5

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yoga och jogga.

SV Halland

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan - Halland - gå kurser

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...


Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Kontaktuppgifter till SV Halland

SV Halland

falkenberg

Tel: 077 440 00 33
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Yoga och jogga!