Visa kurser.se som: Mobil

Yoga för nybörjare

SV Halland
Kursinformation
Falkenberg
20 timmar på 8 tillfällen
2021-10-06 19:15
800 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Yoga är en välbeprövad metod för att uppnå hälsa och välbefinnande, inte minst i en stressig och krävande omvärld. Den bygger upp kroppen från grunden och skärper det mentala fokuset

Målgrupp

Yoga passar alla - oavsett ålder, träningsbakgrund och fysiska förutsättningar. Man behöver bara ha en längtan efter en välbalanserad kropp och viljan att lära sig koncentration av sinnet.

Mål

Målet med kursen är att skapa mer medvetenhet kring sig själv och sina behov och att få kunskap och konkreta verktyg i syfte att motverka stress samt i att bevara och stärka hälsan.

Innehåll

En aktiv yogaform där vi tränar styrka, uthållighet och smidighet. Men andnings- och koncentrationsövningar samt djupavspänning stillar vi kropp och sinne för ökat välbefinnande. Klasserna innehåller även teman kring yogafilosofi, kunskap om kroppen och dess funktioner m.m.

Studiematerial

Yogamatta, filt och mjuka kläder

Om kursledaren

Maria Calleja har varit kursledare i yoga hos oss sedan 2004. " Jag kom i kontakt med yoga 2001 och den har sedan dess varit ett levande inslag i mitt liv. Yogan hjälper mig att var närvarande i kroppen och den ger också struktur och perspektiv på tillvaron. Jag har flera yogautbildningar bakom mig och förkovrar mig fortlöpande. En utbildning som ligger mig särskilt varmt om hjärtat är en gedigen flerårig lärarutbildning i lyengaryoga. Den har gett mig en trygg och stabil grund som lärare och är också den yogaformen som jag själv praktiserar dagligen.

Veckodag: Onsdag
Tid: 19:15-20:45
Ledare: Maria Calleja
Lokal: Schubergsvägen 12
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yoga för nybörjare.

SV Halland

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan - Halland - gå kurser

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...


Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Kontaktuppgifter till SV Halland

SV Halland

falkenberg

Recensioner
Bli den första att recensera Yoga för nybörjare!
Intresseanmälan

För att få mer information om Yoga för nybörjare, fyll i följande uppgifter: