Yoga för funktionell styrka & rörlighet

SV Halland
Kursinformation
Kungsbacka
20 timmar på 10 tillfällen
2023-02-19 16:30
2 200 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Anpassad yoga för alla nivåer av deltagare (från nybörjare till yogalärare) som utifrån nyaste forskningsrön inom biomekanik och fysioterapi vill lära sig en stark, funktionell träning för en vital, rörlig och uthållig kropp. Fokus ligger på glädje och närvaro. Du behöver inte vara smidig eller stark för att delta, men nyfikenhet är A och O.

Målgrupp

Nybörjare och avancerade deltagare som söker en form av träning som baserar sig på senaste forskningsrön inom rörelselära.

Mål

I en lättsam atmosfär träna styrka och rörlighet .

Innehåll

Camilla utgår ifrån deltagarnas möjligheter och skapar klasser som både innehåller övningar för styrka och smidighet. Varje klass avslutas med en kortare meditation och restorative yoga (avslappningsyoga)

Studiematerial

Yogamattor och props finns att låna men ta med eget om du vill.

Om kursledaren

Camilla Uddgren är fil mag i teologi samt fil kand pedagogik och beteendevetenskap samt certifierad yogalärare med mångårig erfarenhet. Hon har arbetat som utbildare, coach och föreläsare världen över sedan 1997. I yogan har hon kontinuerligt vidareutbildat sig genom åren genom att gå på yogautbildningar årligen världen över och håller sig ständigt uppdaterad genom kurser i fysioterapi och biomekanik. Här kan du läsa mer om Camilla: https://www.camillauddgren.com/

Veckodag: Söndag
Tid: 16:30-18:00
Lokal: Energigatan 9
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresserad av Yoga för funktionell styrka & rörlighet och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

SV Halland

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan - Halland - gå kurser

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...


Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Kontaktuppgifter till SV Halland

SV Halland

falkenberg


Recensioner
Bli den första att recensera Yoga för funktionell styrka & rörlighet!
Intresseanmälan

För att få mer information om Yoga för funktionell styrka & rörlighet, fyll i följande uppgifter: