Inga recensioner än

Valpkurs nybörjarkurs

SV Halland, i Kungsbacka
Längd
10 timmar på 5 tillfällen
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
11 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar på 5 tillfällen
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
11 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Kursen passar dig som har valp eller unghund. Självklart är man välkommen med hund oavsett ålder men övningarna anpassas för yngre hundar. Vi leker in momenten och grunderna samt lär tillsammans och övar på att umgås i grupp utan att leka.

Det går att vara 2 personer på samma hund, men en är förare och den andra håller sig i bakgrunden. Alla måste ändå anmäla sig för att få plats på kursen.

Målgrupp

Inga förkunskaper krävs. Nybörjarkurs där man får lära sig inlärningens grunder och att bygga kontakten med sin hund. Kursen passar hundar som är mellan 4-15 månader (alla är välkomna).

Mål

Hunden ska vara socialiserad, lycklig och trött. Husse/matte ska ha fått hjälperna till att börja träna vardagssaker och kommandon hemma. Målet vid valpkurs & unghundskurs är alltid att göra träningen trygg och rolig samt ge en bra grund att stå på för att kunna träna vidare i framtiden.

Innehåll

Vi fokuserar på positiv förstärkning och bra hjälper vid inlärning. Hur vi kan lära våra hundar att lära trots störningar runt om. Kursen hålls utomhus, samling vid Studieförbundet Vuxenskolan, Energigatan 9, Kungsbacka.

Studiematerial

Inget material behövs, ta med egen vattenskål och vatten. Fast halsband eller sele på hunden vid kurs. Medtag supergott hundgodis och hundens favoritleksak (som inte låter)

Gruppstorlek

Denna kurs har plats för 7 deltagare.

Om kursledaren

Christer Johansson är utbildad valp- och allmänlydnadsinstruktör samt servicehundsinstruktör.

Veckodag: Måndag
Tid: 17:30-19:00
Lokal: Energigatan 9
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

11 september, 2023

  • Kurs
  • Kungsbacka

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Valpkurs nybörjarkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Halland
falkenberg

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights