Spanska tredje terminen

SV Halland, i Varberg
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 300 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 300 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Spanska är världens näst största språk som talas av ca.330 miljoner människor. Spanskan är ett romanskt språk med ursprung ur latin. Denna kurs är för dig som är ganska ny på spanska! Vi ska lära oss att uttrycka oss i både tal och skrift, och även hörförståelse.

Målgrupp

Den här kursen riktar sig till dig som vill lära dig spanska för att kunna göra dig förstådd på enkelt sätt i spansktalande länder. Du behöver ha läst lite spanska innan, gärna två terminen hos oss eller annat studieförbund.

Mål

Du skall kunna förstå i både tal och skrift enkel vardaglig spanska och kunna uttrycka dig enkelt. Börja bygga upp ett ordförråd.

Innehåll

Vi blandar övningar för att lära oss att tala, läsa och skriva på spanska. Vi varvar olika metoder och använder oss av konversation, filmer och musik

Studiematerial

Boken som används heter Caminando 1 den ingår ej i kursavgiften. Du ansvara själv för att köpa hem boken innan kursstart om du inte har den sedan tidigare. Du rekommenderas att ha den tryckta boken då det är lättare att titta i den under lektionerna. OBS! Avvakta med att köpa hem boken tills vi vet med säkerhet att kursen startar.

Gruppstorlek

Denna kurs har plats för 12 deltagare.

Om kursledaren

Angela är flerspråkig och tycker om att använda sin kunskap och kompetens för att hjälpa andra. Hon är mycket social och glad person och att prata spanska ger henne alltid glädje! Hon hoppas kunna sprida sin glädje till alla deltagare i spanskakursen.

Angela har studerat företagsekonomi och international handel på Handelskammaren i Spanien. Hon flyttade till Sverige 2012 och har jobbat på bank i Sverige mer än 8 år.

Veckodag: Måndag
Tid: 11:00-12:30
Ledare: Angela Covaci Papai
Lokal: Östra Långgatan 40
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska tredje terminen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Halland
falkenberg

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights