Inga recensioner än

Spanska fortsättningskurs

SV Halland, i Kungsbacka
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 300 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 300 SEK
Nästa kurstillfälle
19 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Spanska är världens näst största språk som talas av ca.330 miljoner människor. Spanskan är ett romanskt språk med ursprung ur latin. Denna kurs är för dig som är helt ny på spanska! Vi ska lära oss att uttrycka oss i både tal och skrift, och även hörförståelse.

Målgrupp

Den här kursen riktar sig till dig som gått en nybörjarkurs i spanska och vill lära dig mer.

Mål

Du skall efter kursen kunna förstå i både tal och skrift enkel vardaglig spanska och kunna uttrycka dig enkelt. Börja bygga upp ett ordförråd.

Innehåll

Vi blandar övningar för att lära oss att tala, läsa och skriva på spanska.

Studiematerial

Boken som används heter Colores 6, allt i ett-bok. Text och övningar i samma bok. Boken ingår ej i kursavgiften. Du ansvarar själv för att köpa hem boken innan kursstart om du inte har den sedan tidigare. Du rekommenderas att ha den tryckta boken då det är lättare att titta i den under lektionerna. OBS! Avvakta med att köpa hem boken tills vi vet med säkerhet att kursen startar.

Om kursledaren

Kursledaren heter Sergio González och är ursprungligen från Nicaragua, Centralamerika. Sergio har spanska som modersmål, har studerat spanska vid Göteborgs Universitet och har lång erfarenhet av att undervisa det spanska språket för svenskar.

Veckodag: Tisdag
Tid: 17:15-18:45
Lokal: Energigatan 9
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 september, 2023

  • Kurs
  • Kungsbacka

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Spanska fortsättningskurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
SV Halland
falkenberg

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights