Självförsvar för tjejer, Halmstad

SV Halland, i Halmstad
Längd
9 timmar på 1 tillfälle
Pris
600 SEK
Nästa kurstillfälle
5 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
9 timmar på 1 tillfälle
Pris
600 SEK
Nästa kurstillfälle
5 november, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Du får lära dig effektiva tekniker som fungerar oavsett din storlek och styrka, tekniker som samtidigt är enkla att komma ihåg under stark stress.

Målgrupp

Tjejer i alla åldrar. Det finns ingen direkt åldersgräns - så länge du har rätt motivation och en vilja att lära dig så kan du maximera dina chanser att försvara dig. Det handlar alltså mer om din intention och inre styrka än din ålder och storlek. Inga förkunskaper krävs.

Mål

Efter endast en dag kan du försvara dig bättre än 99,9 % av befolkningen!

Innehåll

Kursen bygger på beprövade och effektiva närkampstekniker som fungerar oavsett din storlek och styrka, och som samtidigt är så pass enkla att du kommer ihåg dem även under stark stress. Vi börjar med ca en timmes teori där vi går igenom medvetenhet om omgivningen, kroppsspråk, mental förberedelse (rädsla, adrenalineffekten) och nödvärnslagen. Sedan lär du dig försvar mot tafsning, handledsgrepp, olika former av fasthållning, strupgrepp, slag etcetera. I fokus ligger kroppens svaga punkter samt den livsviktiga principen om slagyta, slagteknik och träffyta. Det är lätt att skada sig själv om man inte gör rätt, vilket du får lära dig här! Detta sänker samtidigt din allmänna stressnivå eftersom du kommer ha en starkare inbyggd trygghet med dig vart du än går. Tänk efter hur det skulle påverka ditt självförtroende. Inga förkunskaper krävs.

Om kursledaren

Jonas Wårstad har hållit kurser i självförsvar sedan 2011, från Malmö i söder till Kungsbacka i norr. Jonas har också gett ut en bok i ämnet (”Försvara dig!”). Hemsida: http://www.discog.info/jonas.html

Veckodag: Söndag
Tid: 10:00-17:00
Ledare: Jonas Vårstad
Lokal: Bredgatan 5
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

5 november, 2023

  • Kurs
  • Halmstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Självförsvar för tjejer, Halmstad och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Halland
falkenberg

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights