Visa kurser.se som: Mobil

Prova på distansmöte med Zoom

SV Halland
Kursinformation
Distans
1 timmar på 1 tillfälle
0 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Är du ny på att delta i möte eller kurs på distans? Vid detta tillfälle får du möjlighet att prova på att koppla upp dig till zoom så du känner dig förberedd och vågar delta på en kurs eller föreläsning på distans.

Intresse-anmäl dig till att vara med här så återkommer vi med datum och klockslag för tillfället. Det kommer bli dagtid i början av höstterminen 2021 (september) och pågå ca.60min, kostnadsfritt.

Målgrupp

Du som aldrig testat på att koppla upp dig till Zoom eller andra videomöten på telefonen, surfplattan eller datorn. Du känner dig väldigt ny i den digitala världen och vill ha lite hjälp på traven och få prova på innan skarpt läge.

Mål

Att du ska fått erfarenhet av hur det är att vara med på ett videomöte och känna att du vågar delta i en kurs eller lyssna på en föreläsning på distans.

Innehåll

Du får en enkel guide hur du kopplar upp till zoom för att delta på ett videomöte. Vi kopplar upp oss och du får prova att sätta på din video och stänga av samt sätta på och stänga av din mikrofon. Vi provar även chat-funktionen som finns.

Studiematerial

För att kunna delta behöver du internetuppkoppling. Du behöver ha en bärbar dator med inbyggd kamera och mikrofon (detta har alla moderna bärbara datorer) eller en surfplatta eller en "smartphone" med internetuppkoppling.

Om kursledaren

Evelina Sundberg arbetar på kontoret i Varberg hos Studieförbundet Vuxenskolan. Hon tycker det är kul att hjälpa andra att upptäcka möjligheterna med de digitala verktyg som finns.

Veckodag:
Tid: 10:00-11:00
Ledare: Evelina Sundberg
Lokal:
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Prova på distansmöte med Zoom.

SV Halland

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan - Halland - gå kurser

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...


Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Kontaktuppgifter till SV Halland

SV Halland

falkenberg

Recensioner
Bli den första att recensera Prova på distansmöte med Zoom!
Intresseanmälan

För att få mer information om Prova på distansmöte med Zoom, fyll i följande uppgifter: