Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Navigation! Ta SRC-certifikat

SV Halland
Kursinformation
Halmstad
9 timmar på 3 tillfällen
2020-11-17 18:30
850 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Alla Ni som gått Förarbevis- och/eller Kustskepparkursen är säkert väl medvetna om nyttan av att ha och få använda en radiosändare ombord. Säkerheten att alltid kunna komma i kontakt med sjöräddning familj båtvänner etc. utan att behöva fundera på om det finns täckning för mobiltelefonen kan inte överskattas. För att skaffa sig denna trygghet krävs utbildning. Certifikatet du får intygar kunskaper om VHF som ska innehålla GMDSS som finns med i certifikat som är tagna efter år 2000. Om du har VHF på din båt måste du ha detta nya Short Range Certificate för att få lov att använda den

Studiematerial

Studiematerial ingår kostnad för examination tillkommer

Om kursledaren

Efter en uppväxt vid västra stranden i Halmstad är det inte förvånande att hav och båtliv blivit en väsentlig del av Svantes liv. Redan i mycket unga år blev båthantering en naturlig del av livet med fisketurer i morfars segeleka och snart var inte steget långt till Halmstads Segelsällskap vid Nissans mynning.
Hans första pålstek lärde han sig ombord på fullriggaren Najaden under sin tid i sjöscouterna och denna lärdom har han sedan burit med sig i ett långt liv med båtar företrädesvis segelbåtar. Självklart har Svante ägnat sig åt tursegling i Sverige och våra grannländer men numera är det entyps kappsegling som gäller. Han säger att ”Det är faktiskt sant att segla är nödvändigt."

Veckodag: Tisdag
Tid: 18:30-20:45
Lokal: Bredgatan 5
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Navigation! Ta SRC-certifikat.

SV Halland

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan - Halland - gå kurser

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...


Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Kontaktuppgifter till SV Halland

SV Halland

falkenberg

Recensioner
Bli den första att recensera Navigation! Ta SRC-certifikat!

Liknande kurser