Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Navigation! Skaffa kustskepparexamen

SV Halland
Kursinformation
Halmstad
21 timmar på 7 tillfällen
2020-09-29 18:45
1 700 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Kustskepparen är den naturliga fortsättningen för dig som läst fritidsskepparen och genomfört båtpraktiken. Vi fördjupar oss ytterligare och kursen omfattar bl.a. navigering utomhus och i mörker även båtpraktik kan ordnas vid behov. Kustskepparintyget ger dig behörighet att framföra fritidsbåt större än 12 x 4 meter och är ofta en förutsättning för att hyra båt utomlands.

Studiematerial

Kostnad för studiematerial och examination tillkommer.

Om kursledaren

Efter en uppväxt vid västra stranden i Halmstad är det inte förvånande att hav och båtliv blivit en väsentlig del av Svantes liv. Redan i mycket unga år blev båthantering en naturlig del av livet med fisketurer i morfars segeleka och snart var inte steget långt till Halmstads Segelsällskap vid Nissans mynning.
Hans första pålstek lärde han sig ombord på fullriggaren Najaden under sin tid i sjöscouterna och denna lärdom har han sedan burit med sig i ett långt liv med båtar företrädesvis segelbåtar. Självklart har Svante ägnat sig åt tursegling i Sverige och våra grannländer men numera är det entyps kappsegling som gäller. Han säger att ”Det är faktiskt sant att segla är nödvändigt.

Veckodag: Tisdag
Tid: 18:45-21:00
Ledare: Svante Svensson
Lokal: Bredgatan 5
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Navigation! Skaffa kustskepparexamen.

SV Halland

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan - Halland - gå kurser

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...


Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Kontaktuppgifter till SV Halland

SV Halland

falkenberg

Recensioner
Bli den första att recensera Navigation! Skaffa kustskepparexamen!

Liknande kurser