Visa kurser.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en kurs. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen!

Navigation! Förarintyg för fritidsbåt

SV Halland
Kursinformation
Halmstad
27 timmar på 9 tillfällen
1 850 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Med större kunskap får du ut mer av båtlivet! För en säker båtfärd inomskärs bör alla ombord kunna hantera båten. Här lär du dig navigeringens grunder och de vanligaste reglerna som gäller till sjöss sjömanskap rätt utrustning samt sjösäkerhet. Båtpraktik kan ordnas vid behov.

Studiematerial

Efter avslutad cirkel ges du möjlighet att skriva upp för en auktoriserad förhörsförrättare från NFB. Kostnad för examination och studiematerial tillkommer

Om kursledaren

Efter en uppväxt vid västra stranden i Halmstad är det inte förvånande att hav och båtliv blivit en väsentlig del av Svantes liv. Redan i mycket unga år blev båthantering en naturlig del av livet med fisketurer i morfars segeleka och snart var inte steget långt till Halmstads Segelsällskap vid Nissans mynning.
Hans första pålstek lärde han sig ombord på fullriggaren Najaden under sin tid i sjöscouterna och denna lärdom har han sedan burit med sig i ett långt liv med båtar företrädesvis segelbåtar. Självklart har Svante ägnat sig åt tursegling i Sverige och våra grannländer men numera är det entyps kappsegling som gäller. Han säger att ”Det är faktiskt sant att segla är nödvändigt."

Veckodag: Måndag
Tid: 18:30-20:45
Lokal: Bredgatan 5
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Navigation! Förarintyg för fritidsbåt.

SV Halland

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan - Halland - gå kurser

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...


Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Kontaktuppgifter till SV Halland

SV Halland

falkenberg

Recensioner
Bli den första att recensera Navigation! Förarintyg för fritidsbåt!

Liknande kurser