Visa kurser.se som: Mobil

Hundkurs Vardagslydnad

SV Halland
Kursinformation
Falkenberg
15 timmar på 5 tillfällen
2019-09-02 18:30
820 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Detta är en kurs för dig som vill lära dig förstå din hund varför den reagerar som den gör i vissa situationer tex skäller på förbipasserande eller drar i kopplet. Det är även en kurs för dig som är intresserad av kommunikation och som vill förbättra & fördjupa relationen till din hund.

Mål

Efter kursen kommer du att kunna grunderna i Amichien Bonding och att kommunicera med tysta vänliga signaler som din hund förstår instinktivt. Du får förhoppningsvis en djupare förståelse för hunden som art och hur du kan samspela med dem och få en djupare relation med din hund.

Innehåll

Kursen är mestadels teoretisk där vi tittar på hur hunden kommunicerar och hur vi som människor kan lära oss att kommunicera på ett sätt som är naturligt för hunden. Vi tittar på och diskuterar kring problem och hur hunden agerar. Kursen är utan hund förutom sista gången då vi är utomhus och då går igenom praktiskt det vi pratat om & lärt oss under kursen.

Studiematerial

Boken "Det goda hundägarskapet - från desperation till inspiration" av Mervi Kärki. Övrigt studiematerial tillhandahålls under kursen.

Om kursledaren

Thomas Hedlund är utbildad Doglistener/Hundpsykolog och driver företaget The Doglistener där jag främst arbetar med hundägarutbildningar håller kurser och gör konsultationer/utredningar av problem. Thomas arbetar till vardags som Hundförare på Avarn Security

Veckodag: Måndag
Tid: 18:30-21:00
Ledare: Thomas Hedlund
Lokal: Möllegatan 11

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Hundkurs Vardagslydnad.

SV Halland

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan - Halland - gå kurser

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...


Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Kontaktuppgifter till SV Halland

SV Halland

falkenberg

Tel: 077 440 00 33
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Hundkurs Vardagslydnad!