Engelska lätt konversation

SV Halland, i Halmstad
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 300 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 300 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Engelsk konversation för dem som redan kan tala engelska men vill öva vidare på enklare samtal och dialoger kring olika situationer i vardagen. Vi övar på högläsning och läsförståelse. Vi hoppar över vecka 44

Mål

Kunna läsa kortare berättelser på engelska och diskutera innehållet med andra i gruppen, berätta om sina erfarenheter och stärka sin kommunikativa förmåga.

Innehåll

Högläsning av berättelserna i boken. Gruppen hjälps åt med nya ord läsförståelsen och samtal om innehållet med anknytning till oss själva.

Studiematerial

Eget studiematerial från kursledaren som består av speciella övningar och korta texter på vardagsengelska.

Om kursledaren

Jirina Göransson, har en fil.kand. examen i språk och mångårig erfarenhet av språkkurser för vuxna. Det hon alltid tycker bäst om är att hitta intressanta och roliga sätt att underlätta själva inlärningen för deltagarna och användning av språket.

Veckodag: Onsdag
Tid: 17:30-19:00
Ledare: Jirina Göransson
Lokal: Bredgatan 5
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Engelska lätt konversation och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Halland
falkenberg

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...

Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Highlights