Visa kurser.se som: Mobil

Barnyoga 5-7 år NYHET

SV Halland
Kursinformation
Varberg
8 timmar på 8 tillfällen
2019-09-28 09:00
750 SEK

Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Tillsammans utforskar vi yogan på ett lekfullt och roligt sätt. Fokus på andning och spännande yogapositioner görs genom en saga som vi skapar tillsammans. Vi vet varje gång vart vi börjar men vi kommer aldrig veta vart vi slutar. I yogan finns inga prestationer och är perfekt precis som du är. Detta vill vi förmedla till alla barn genom en inblick i yogans värld. Inga rabatter på priset. Föräldrar får vänta utanför.
Vi gör uppehåll 5/10 2/11 och 23/11. Inga rabatter på kursen.

Målgrupp

Passar alla barn. Inga förkunskaper krävs. Har barnet några fysiska hinder så behöver ni informera om detta och så anpassar vi passet så att alla kan delta.

Mål

En känsla av att jag är fantastisk och duger precis som jag är. Lära sig andningens fantastiska lugnande verkan när vi är stressade eller arga.

Innehåll

Grundläggande yogapositioner

Andningsövningar

Avslappning

Studiematerial

Ta gärna med filt och yogamatta. Om du inte har finns det att låna på plats.

Om kursledaren

Cecilia Rönn är utbildad Hathayoga- och yinyogalärare. Cecilia har också varit på Vipasanna kurs för at fördjupa sina kunskaper inom meditation. Cecilia kom i kontakt med yoga första gången för 15 år sen och de senaste 5 åren har det varit en daglig del av Cecilias liv. Barnyoga stötte Cecilia på första gången när hon och familjen tillfälligt bodde i Thailand. Efter det har yoga med Cecilias egna barn varit ett regelbundet inslag. Genom yogan vill jag skicka med barnen insikt om att de är fantastiska unika personer som duger precis som de är.

Veckodag: Lördag
Tid: 09:00-10:00
Ledare: Cecilia Rönn
Lokal: Borgmästaregatan 2

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Barnyoga 5-7 år NYHET.

SV Halland

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan - Halland - gå kurser

Hos Studieförbundet Vuxenskolan i Halland kan du gå kurser, studiecirklar och föreläsningar. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund som ger varje...


Läs mer och visa alla kurser med SV Halland

Kontaktuppgifter till SV Halland

SV Halland

falkenberg

Tel: 077 440 00 33
www.sv.se

Recensioner
Bli den första att recensera Barnyoga 5-7 år NYHET!