Visa kurser.se som: Mobil

Samtalsgrupp Senior

SV Göteborgsregionen Sydost
Kursinformation
Partille
15 timmar på 5 tillfällen
600 SEK

Kursbeskrivning

Planeras starta våren 2020. Välkommen med din intresseanmälan. Du kommer att kontaktas i god tid för att bekräfta din medverkan eller ej.

Ibland kan det vara svårt att se livet från den ljusa sidan. Det kan bero på att man inte mår riktigt bra eller att livet förändrats på ett oönskat sätt. Oavsett anledning, känns det oftast lite bättre när man träffar andra i samma situation och delar med sig av sina känslor, tankar och upplevelser.

Ni seniorer som önskar mer inspiration i vardagen är därför varmt välkomna till Samtalsgrupp – Senior! Här fokuserar vi på de dagar som kommer och hittar livskraft, sammanhang, förhoppning och mening tillsammans.

Pratstunderna utgår från ”Samtalskort när livet utmanar – Livsmod, livsglädje, livsmening”. Strukturen är tydlig och utifrån varje tillfälles tema undersöker vi hur vi kan hitta inspiration i vardagslivet. Korten utgår från WHO:s folkhälsoundersökningar som visar att vårt förhållningssätt till livet påverkar den självskattade hälsan.

5 tillfällen 2, timmar och 15minuter per tillfälle.

Ledare:
Er samtalsledare heter Karin Fridén Bräutigam. Hon är själv senior och utbildad i metodik och pedagogik. Hennes arbetslivserfarenheter och kompetenser omfattar bland annat rehabilitering, personalutbildning, beteendevetenskap och psykosyntesterapi.
Veckodag: Onsdag
Tid: 13:00-15:15
Lokal: Gamla Kronvägen 62 E
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samtalsgrupp Senior.

SV Göteborgsregionen Sydost

SV - Göteborgsregionen Sydost erbjuder kreativa mötesplatser för kunskap och gemenskap

SV - Göteborgsregionen Sydost erbjuder kreativa mötesplatser för kunskap och gemenskap. Vi vill ge alla som deltar i våra olika verksamheter en möjlighet att utmana sig själva. En chans att prova på. Ett tillfälle att träffa nya människor. Vare sig...


Läs mer och visa alla kurser med SV Göteborgsregionen Sydost

Kontaktuppgifter till SV Göteborgsregionen Sydost

SV Göteborgsregionen Sydost

Gamla Kronvägen 62 E
43333 PARTILLE

Recensioner
Bli den första att recensera Samtalsgrupp Senior!
Intresseanmälan

För att få mer information om Samtalsgrupp Senior, fyll i följande uppgifter: