Visa kurser.se som: Mobil

Tyska Lätt konversation A2 | digital - INTRESSEANMÄLAN

SV Göteborg
Kursinformation
Distans
20 timmar på 10 tillfällen
2021-09-23 17:30
1 290 SEK

Info om Tyska Lätt konversation A2 | digital - INTRESSEANMÄLAN

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

Gör en intresseanmälan start vid tillräckligt många anmälda. Startdatum kan komma att ändras.

Denna kurs är för dig som vill fortsätta bygga på dina grundläggande kunskaper i tyska. I kursen får du öva på tyska inför olika vardagssituationer presentera dig själv prata om dina intressen bestämma ett möte med någon mm. Vi kommer jobba med konversation grammatik och ordförråd. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.

Kursupplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle totalt 10 tillfällen. Online-träffarna sker i webbverktyget Zoom. Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator eller surfplatta (gärna med kamera ) och en internetuppkoppling.

Förkunskapskrav
Du har gått motsvarande 2 terminer tyska eller för dig som läst för längesen och vill fräscha upp dina språkkunskaper. Du kan enkla ord och fraser och har viss grammatikkunskap.

Kurslitteratur
Lieber Deutsch 2
ISBN 9789147121342

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället.
Du hittar boken hos Adlibris.com eller hos The Book Corner.
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Lea Späti. Lea kommer från Schweiz. Efter ett intressant och spännande år som utbytesstudent i Växjö flyttade hon till Göteborg 2018 för att avsluta sina studier vid Göteborgs universitet i tyska och engelska. Hon har undervisat i tyska och engelska för både barn och vuxna i flera år och ser klassrummet som en plats att växa tillsammans. Lea är entusiastisk och älskar teater samt att läsa laga mat och cykla.

Kurslokalen
Distans - kurs är online i webverktyget Zoom.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart. Du får även ett informationsblad i ett separat mail till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med informationsblad med vanlig post.
Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.

Veckodag: Torsdag
Tid: 17:30-19:00
Ledare: Lea Späti
Lokal:

SV Göteborg

Plats för nytänkande SV erbjuder kreativa mötesplatser för kunskap och gemenskap. Vi vill ge alla som deltar i våra olika verksamheter en möjlighet att utmana sig själva. En chans att prova på. Ett tillfälle att träffa nya människor. Vare sig...


Läs mer och visa alla kurser med SV Göteborg

Kontaktuppgifter till SV Göteborg

SV Göteborg

Redbergsskolan Örngatan 6
41667 GÖTEBORG

Tel: 031-707 18 00
Fax 031-707 18 25
www.sv.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Tyska Lätt konversation A2 | digital - INTRESSEANMÄLAN!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner