Italienska lätt konversation A2

SV Göteborg, i Göteborg
Längd
20 timmar på 12 tillfällen
Pris
1 650 SEK
Längd
20 timmar på 12 tillfällen
Pris
1 650 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Italienska lätt konversation A2

Denna kurs är för dig som vill komma igång och använda dina kunskaper muntligt. Vi varvar konversation med grammatik, för att du ska få självförtroende och vanan att prata. Målet är att du ska aktiveras genom kända ämnen och övningar som väcker diskussion. Det kommer att finnas utrymme för att prata om intressen, erfarenheter och kulturella företeelser. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 12 tillfällen.

Förkunskapskrav
Du har gått motsvarande 2 terminer italienska eller för dig som läst för längesen och vill fräscha upp dina kunskaper. För dig som förstår huvuddragen i tydligt standardspråk. Du kan kommunicera på ett enkelt sätt om din samtalspartner talar långsamt och tydligt. Du har grundläggande grammatik.

Kurslitteratur
Comunicare 2
ISBN 9789174346640

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället.
Du hittar boken hos de flesta nätbokhandlare.
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Fernando Lorca.

Kurslokalen
Redbergsskolan ligger på Örngatan 6 vid Redbergsplatsen.
Lokalen är tillgänglighetsanpassad. Hiss finns.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med vanlig post. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.

Veckodag: Torsdag
Tid: 17:30-19:00
Lokal: Örngatan 6