Franska konversation B2/C1

SV Göteborg, i Göteborg
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 360 SEK
Längd
20 timmar på 10 tillfällen
Pris
1 360 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Franska konversation B2/C1

Fokus i kursen ligger på att göra sig förstådd och att förstå och underhålla flytet i franskan! Vi utvecklar vår franska genom att läsa och diskutera, samt övar hörförståelse genom att lyssna på varandra när vi pratar om texterna vi läser. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 10 tillfällen.

Förkunskapskrav
För dig som kan följa huvuddragen i originaltexter. Du kan uttala dig om många olika ämnen, t ex diskutera olika lösningar i en problemsituation. Läsningen och konversationen kommer att vara på ungefär nivå B2/C1 (se CEFR-skalan för mer information om språknivå).

Kurslitteratur
Tenir sa langue av Polina Panassenko ISBN : ‎978-2823619591

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället.
Du hittar boken här!
OBS! en fransk webbsida, gör din beställning i god tid!

Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Julien Combes. Julien kommer ifrån Lyon och jobbar på Franska Skolan. Han pratar inte men förstår svenska, men förutom franska så går engelska bra.

Kurslokalen
Lokalen ligger i Vasastan. Spårvagnshållplats Vasa Viktoriagatan.
En trappa upp utan hiss. Ej tillgänglighetsanpassat.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med vanlig post. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.

Veckodag: Torsdag
Tid: 17:30-19:00
Lokal: Karl Gustavsgatan 15